3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Modern Rock/Metal Énekest keres

Témakörök
Hirdetés
Modern Rock/Metal Énekest keres
gorog_sali 2011. okt.. 8.  11:16 2
Szép napot!!

Budapesti (Progresszív)Nu-metál zenekar vagyunk! Lehetőleg színpadi/előadói tapasztalatokkal rendelkező énekest keresünk aki tud tisztán és erőteljesen is énkelni!! (nem kell profi szinten, de tudja használni a hangját), és emellett itt-ott az üvöltés is menjen. Kizárólag saját számokat játszunk, saját hangzásvilágunkban. Behatások: KoRn!!, Deftones, egy kis Limp Bizkit, Static-X..

Szeretnénk egy komoly énekest aki, komolyan veszi a zenélést és akar valamit, mert nekünk is komoly szándékaink vannak. Legyen kreatív, kitartó, frontembernek való. Rengeteg kész/részben kész számunk van amik már csak arra várnak, h egy énekessel alőadhassuk. Saját havi díjas és otthonosan berendezett próbatermünk van 10perc sétára Csepel Szent Imre tértől, ami 98%-ban teljesen felszerelt. Ének cuccunk van jelenleg, de ha van az csak előny. Heti egy-két nagyobb próbát tartunk, amik vidáman és jó hangulatban telnek el. Keresett énekesünk személyében természetesn jó barátot is keresünk akivel együtt lehet működni és zenélésen kívül jókat lehet sörözni.:)

Üdv.: Jj

e-mail: inverz.music@gmail.com
jani3k@gmail.com
   
leadvocal01 2011. okt.. 5.  12:23 1
Budapesti Modern Rock/Metal zenekar több éves múlttal, lemez szerződéssel, külföldi és itthoni koncert lehetőségekkel keresi képzett, megbízható,színpadi és stúdiós rutinnal, jó frontemberi képességekkel rendelkező énekesét.
Jelentkezéseket referenciával várjuk a leadvocal01@gmail.com -ra.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky