3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. május

Témakörök
Hirdetés
2005. május
myMusic Admin 2005. máj.. 31.  21:08 46
gyõztes
A májusi szavazást ezennel lezártuk, az eredmény a következõképpen fest: összesítettük azt, hogy hányan szavaztak az együttesekre. Figyelembe vettük továbbá azt is, hogy a szavazók mennyire aktív tagjai a fórumnak, azaz hány hozzászólásuk volt eddig (ezt szintén összegeztük). Továbbá néztük azt is, hogy a korábbi szavazásokon hogyan szerepelt az együttes és az oldalon lévõ aktivitása milyen. Mindezeket figyelembe véve, ebben a hónapban egyértelmûen az OPUS ALTERA vittel a pálmát. A legtöbben rájuk voksoltak, és a a legtöbb hozzászólást is õk "szedték össze".

Opus Altera 9 szavazat, 184 hozzászólás
Re-G 7 szavazat, 74 hozzászólás
Decadence 4 szavazat, 108 hozzászólás
Cherokee 4 szavazat, 63 hozzászólás
Angertea 3 szavazat, 41 hozzászólás
Tûzmadár 2 szavazat, 32 hozzászólás

további 16 zenekarra 1-1 szavazat érkezett.

Gratulálunk a nyertesnek! A továbbiakban a hozzászólások töbségében jelzett módosítási igényt figyelembe véve, marad az, hogy a szerkesztõség fenntartja a jogot a végsõ gyõztes eldöntésére, azonban visszajön a 8-10 jelölt. A júniusi szavazás azonban csak 5-én, vagyis a hétvégén indul.

Üdv, Admin

.
   
huri 2005. máj.. 30.  14:02 45
Szavazás
Üdv!

Köszönjük a zseniális szavazatot Móni.
Láttál már minket élõben is? Jó tudni, hogy hallgat minket itt valaki, és az hogy tetszik is neked az igazán szuper.
És bátorítok mindenkit, hogy véleményezze a zenénket. Vagy itt, vagy a honlapunkon: www.decadence.hu Nagyon kíváncsiak vagyunk, kinek hogy jön le az anyag.
Ha már itt vagyok én is szavaznék.
Az Inner Sea zenekarra, mert igazán zseniális zenét játszanak, és ha minden igaz összejön egy közös koncert hamarosan.
A Hetedik érzék zenekarra, mert a hírekben olvastam, hogy újra léteznek. A 3 fiú 3 lány felállás felkeltette az érdeklõdésem.
Hát ez nem semmi. Sajna csak egy számot tudtam leszedni még:Wake up! -ot ,de az egyszerüen zseniális nóta.
Valamint voksomat adnám a Vale of Tears zenekarra, akik a legjobb black-death metalt nyomják (szerintem).Ajánlom mindenkinek az új albumukat. Én már 1 hónapja nem tudom kivenni a cd lejátszóból.

Üdv mindenkinek!
Huri
DECADENCE
   
Móni 2005. máj.. 30.  09:23 44
A hónap zenekara
Hi!

Úgy nézem eléggé kihalt lett ez a fórum. Sokkal jobb volt a régi 10 zenekaros szavazás! Képtelenség az összes zenekar anyagát végig hallgatni az oldalon. De, azért szavazok!

- Nálam, továbbra is az OPUS ALTERA a legjobb! Mind zeneileg, mind emberileg Õk állnak hozzám a legközelebb. Igazi minõségi ZENE! És ebben, az OMK-s koncertjük csak megerõsített.

- A másik zenekar a DUST. Ízes, egyedi rock zene, megspékelve egy kiváló nõi hanggal. Hallgassátok meg!

- Harmadikként a DECADENCE zenekart jelölném meg. Igazán jó dallamos death metal, ahol végre nem a hörgõs éneké a fõszerep.

Móni
   
Uff 2005. máj.. 27.  06:27 43
Szavazás
Sziasztok!
Kéri Zoltán vagyok, a Cherokee zenekar basszusgitárosa. Én úgy módosítanám a szavazást, hogy maradjon a tíz zenekar, aki bekerül a fórumba, és ugyanúgy írja meg róluk mindenki a véleményét, akár szavazzon is rájuk, de a döntés a honlapkészítõk kezében legyen. Ez azért lenne jó, mert így rengeteg zenekar van, mindet lehetetlen meghallgatni, ha viszont bejut 10 zenekar, akkor azokat meghallgatja az ember, véleményezi, esetleg koncertjére is elmegy. Nekünk is nagyon jót tett, hogy bejutottunk az utobbi hónapokban.
Természetesen, ha már írtam, akkor én is segítem a honlapkészítõk munkáját: szerintem az Extázis zenekar megérdemli a hónap zenekara címet.
Sziasztok
   
Effeta 2005. máj.. 26.  07:40 42
EFFETA AZ EGYIK LEGJOBB
SZIGET 2005. EFFETA nélkül el sem kezdõdõhet a Sziget:)

Én az Effetára szavazok, nagyon jó kis csapat, olyan zenével, amelyet nem hallhattok minden bokorban, igazi profi sufle beat, amit játszik a csapat.
Aki nem hiszi járjon utánna...2005. május 28. szombat. 21.00
BenczúrHáz klub koncert

vagy Sziget 2005. augusztus 10. nyitónap Talentum színpad 16.00

Szerintem még jó a Sexlightkor
és a Blöff
   
skatalites 2005. máj.. 25.  09:02 41
Re-G
Hello!

Tudjátok milyen zenét szeretek, a jó zenét szeretem. Békésest, szeretetest, rasztást, Re-G-st. Szóval én abszolút a Re-G-t támogatom. Szerintem!!!

Üdv:Aranycsirke
   
Beci 2005. máj.. 19.  08:14 40
Voks
Haliho!

Az en velemenyem szerint a kovetkezo 3 zenekar kozul kellene a kovetkezo gyoztesnek kikerulnie:

1. Angertea: Nagyon egyedi es magaval ragado szamokat tudhatnak maguknak a sracok. Kicsit elborult, elszallosak a notaik es koncerten is fergetegesen nyomjak.

2. Babybone: Sajna ritkan latni oket koncerten, de amit ott muvelnek az tenyleg tokeletes produkcio. Technikailag nagyon felkeszult es egyedi zeneszek alkotjak a bandat. Az enekes pedig egy igazi orult, jo ertelemben veve. Tessek meghallgatni oket!

3. Zuhatag: Az igazi rakendrol. Semmi pocsoles, csak 3 arc, akik zsigerbol nyomjak a tutit. A dobos nagyon ott van, a gitaros fickorol mar nem is beszelve. Az enekes pedig olyan eros hanggal bir, amit kevesen tudhatnak magukenak.

Hello!

Beci
   
Timcsi 2005. máj.. 15.  18:06 39
Re-G
Sziasztok!


Egyetértek az elõttem szólókkal. Én ott voltam azon a Trafós Re-G bulin. Hát én is emlegetem mai napig, sõt az ismerõseim is. Szerintem nagyon jó lett a zenekar és ha így haldnak rövid idõn belül akár mi is lehet belõlük. Nekem a vokállal sincs bajom. Élõben is meg kell hallgatni õket és meglátod milyen jó.(Bocs meghallod).

Szóval Re-G!

Üdv: Timcsi!!!
   
Master of Puppets 2005. máj.. 15.  02:05 38
Jahh, a Re-G tényleg megérdemlí! Ezt felismerem, bár nem vagyok agyon reggaes típus:) De aki jó, az jó... Talán a vokál, ami kicsit zavar.

A kedvencem, pedig, az Opus Altera! Látom, inner seaval is jóban vannak, ez nem lehet véletlenül. két tehetséges banda. Inner sea-t jobban ismerem, de az Opus hallhatóan profibb zenészekbõl áll (idõsebb is egykicsit az átlagkoruk). Nagyon jók a srácok: a muzsikájuk pontos, korrekt, érdekes szerkezetû, igazán élményt nyújtó...rájuk voksolom.
   
bob marley 2005. máj.. 14.  10:28 37
Re-G
Sziasztok!

Csak egy megjegyzést szeretnék elõvezetni.(Ha úgytetszik szavazni)
Nem tudom ki volt innen a Trafóban múlthét szombaton?, de amit ott mûvelt a Re-G zenekar az valami fantasztikus volt. Olyan 2 és fél órás koncertet adtak, hogy még mostanáig sem tudok magamhoz térni. Akkora feelinggel, akkora hozzáértéssel, stb., egyszerûen leírhatatlan volt.
Csak egy kis kitérõ: két barátnõmet elhívtam, akik nem szeretik a reggae-t(napokig gyõzködtem õket, végül eljöttek), és a buli után azt mondták, hogy teljesen kész vannak, azért, hogy eddig nem szóltam nekik, mert olyan szinten rákantattak, hogy most is ezt hallgatják. És most õk idegesítenek engem, hogy mikor megyünk már Re-G koncertre!!!

Szóval csak annyit szerettem volna mondani, hogy ha valaki megérdemli a szavazatot az a Re-G!!!

Ui: Boldog 5 éves születésnapot kívánok nekik!!!!


Béke!
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky