3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Tehetségkutatók és Fesztiválok » Megasztár

Témakörök
Hirdetés
Megasztár
megafan236 2006. febr.. 11.  16:53 8
Odett
Megtalálhatjátok Polgár Odett vigaszágas dalát a Voodoo zenekar lapján!
   
pécs21 2005. jún.. 20.  19:26 7
Neoton familia ki mit tud ?
Hát szóval hószu lenne ezt igy le irni! Kis botrányés érzéseket kihozni az emberekbõl. Mért is? Mert aki elment 2005 06-03 -án koncertre azok érzésekel mentek haza! Egy jó érzésel, hogy ennyi idõ után ilyen fantasztikus koncertet ami minõségel járt ,nehezen tudják elviselni azok az emberek akik irigyek. Szoval Szanta mariáááááááááááá! Mért? Mert én elmentem a koncertre és meg gyõzõtem rola. Lehet mondani roluk bármit , de nekik most volt az igazi ki mit tud! 20 -év után, bedig bizonyitottak már , 32 -sláger élõbe és lenyomták tõbb ezer ember elõtt. Csepregi mint Megastár a kifuton , iszonyat tõmeg és csak kajálta õket , az emberek uvõltõztek és csápoltak ! Ezt csak látni lehet , nem elkébzelni ,nagyon nagy volt a hangulat . Nem gondoltam volna az egyutesrõl én csak a nevük miat mentem el , és a rágalmak miat amit fojton bombázák . De végulis jó reklámot csináltak, akik elen szenvuket nyilvánitották. kõszõnõm nekik. És sok sikert kivánok a Neoton Familiának.
   
saia 2005. márc.. 10.  19:23 6
sziasztok!
engem személy szerint kifejezetten idegesít ez a mûsor, már az elõzõnél is nyilvánvaló, hogy le volt játszva elõre az egész.. ezek után nehezen tudom komolyan venni a másodikat. tavaly volt szerencsém élõben meghallgatni egy-két mûsor és onnan a helyszinrõl mély és örökre szóló, igen lelket nem kímélõ élményekkel távoztam, egyszóval: fájt..még nem sokat láttam belõle, mert ha tehetem inkább nem nézem, de ez a csapat jobb egy fokkal, mint az elõzõ.. senkit se szeretnék megbántani, tiszteletben tartom, ha tetszik valakinek, de szerintem a vak is láthatja, hogy ennek semmi köze a zenéhez na adj isten a tehetséghez..lehet, én vagyok a cinikus, bocsi. ilyennek szült az anyám..:)
   
Láma 2005. márc.. 10.  09:56 5
Van egy jó cikk az origo.hu-n errõl, lehet vele vitatkozni de sok helyen igaza van. Nagyjából bekopiztam:

"A Megasztárhoz hasonló tehetségkutatók hozták a felszínre az elmúlt évtizedekben Koncz Zsuzsát, Katona Klárit, Cserháti Zsuzsát, a Neotont vagy éppen a KFT együttest - nem feledvén a Hungária-féle Limbó-hintót.

Egy ilyen tehetségkutató egyértelmûen a régi Ki Mit Tud?-ok, táncdalfesztiválok egyenes folytatása, nem új kitaláció, csak a formátum más. A hatvanas évek végén már azért rendeztek hasonló mûsorokat Magyarországon, hogy pótolják az addigra "kiöregedett" táncdalénekeseket: így bukkantak fel a hetvenes évek elején olyan elõadók, akik késõbb tengernyi kislemezt és rengeteg albumot készítettek: Vincze Viktória, Bódi Magdi, Fábián Éva (Kócbabák, Neoton) vagy éppen Karda Beáta, Katona Klári, Cserháti Zsuzsa. Közülük többeknek sikerült, többen meg eltûntek idõvel, de tévés jelenlét, újságcikkek kellettek ahhoz, hogy ne csak a Balaton étterem kéttucatnyi, szimpla fekete és egy feles kevert (vagy Hubertus) mellett mélázó vendége hallgassa õket.

Koncz Zsuzsa is Ki Mit Tud?-on tûnt fel, 1962-ben, Kovács Kati is így "született", három évvel késõbb. 1968-ban a Neoton szintén Ki Mit Tud?-on tûnt fel az ország nyilvánossága elõtt, de Zalatnay Saroltának is fesztiválok jelentették a kezdetet.

Delhusa Gjon is a hatvanas évek végén tûnt fel, mint tini szólista, majd az 1971-es Táncdalfesztiválon bizonyított a Hegyek lánya címû dalával. Tíz évvel késõbb, az 1981-es Pop- és Táncdalfesztivál volt Soltész Rezsõ ugródeszkája, a Szóljon hangosan az ének-kel három perc alatt elröppent oda, ahová mások két évtizednyi gürcöléssel.

Rengeteg - immár neves - hazai elõadó indult a Megasztár-hoz hasonló tehetségkutatókban, sokaknak jelentette ez a kiugrás lehetõségét. A "diszkókirálynõ" Szûcs Judit(h) például az 1972-es Ki Mit Tud? gyõzteseként lett elõször közismert. Ekkor és itt tûnt fel Eszményi Viktória is, aki folk kategóriában gyõzött.

Az akkor még teljesen ismeretlen KFT együttes a nyolcvanas évek elején négy dallal is indult a Pop- és Táncdalfesztiválon - õk is tudták, hogy ez lehet a kiugrás. Be is jött: a Bábu vagy címû daluk, az újhullámos, szokatlan elõadás nagy sikert aratott, majd jött a közös turné az LGT-vel és a nagylemezek. A Hungária sem hagyta ki a lehetõséget: az 1981-es Pop- és Táncdalfesztivál részben róluk is szólt, a Limbó-hintó-t pedig azóta is adják a kereskedelmi rádióadók - bár a sulikban a már nem létezõ kisdobosok nem rendeznek már limbó-bajnokságot a nagyszünetben.

Látható tehát, hogy a Megasztár nem új dolog, legfeljebb a formátum, a mûsor menete más. Az a kritika, hogy nem tesz jót az ifjú tehetségeknek, hogy a teljes ismeretlenségbõl pár hét alatt országosan ismert popcsillaggá válnak, nem áll meg a lábán: a korábban felsorolt példákból ugyanis látható, hogy hasonló tehetségkutató dobta felszínre a hazai zenei élet neves szereplõinek jelentõs részét."

forrás: origo.hu
   
Gabor. 2005. márc.. 10.  09:12 4
Boogie:)
   
Cukibea 2005. márc.. 10.  08:40 3
Bartók Eszter!:-)))
   
joesalty 2005. márc.. 8.  14:00 2
1 mûsort láttam belõle, van 1-2 jóhangú énekes!
De hogy kik...foggalmam sincs...
   
myMusic Admin 2005. márc.. 8.  10:39 1
Megasztár
Vélemények?
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky