3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » live Drum And Bass együttes MC-t/Rappert keres

Témakörök
Hirdetés
live Drum And Bass együttes MC-t/Rappert keres
almpepe 2013. aug.. 26.  17:27 3
Már nem érvényes, a zenekar helyett csak producerkedés megy már: www.soundcloud.com/sentropy vagy www.sonicentropy.hu Ha így is érdekel az MC-skedés, írjál.
Előzmény:   almpepe    2009. jan.. 10.  18:43  
mc boo 2011. márc.. 9.  00:08 2
sziasztok....én meghallgatam a zeneteket...megprobálnam felnyomni ha gondoljatok....a tilos radionál voltam a minimalheadz nél csak kihagytam most pár évet.amugy nekem a zenei alapal van problémám nincsen cuccom..pesti vagyok egyeztetthetunk.csináltam 5 ev utan egy kis oda ulok a szamitogephez elektrora nyomom telefonal felveszemet...:)))nezzetek meg feltettem a facebookra..a nevem LÁBODI KÁROLY..ha tetszik ott felvehetjuk a kapcsolatot sziasztok MC BOO
   
almpepe 2009. jan.. 10.  18:43 1
Sziasztok!

Ha kedved egy vidám, pörgős, durva, sötét, és táncolós drum and bass-t, breakbeatet, és dubsteppet játszó együttesben MC-zni, Rappelni, vagy csak úgy szövegelni, akkor mi vagyunk az együttesed és nagy lehetőséged!

Eddigi felállás: Dob, Basszus, Gitár. Szörnyű effektek és pörgős/szétesett ritmus jellemző. Komolyak vagyunk, hetente próbálunk. Pesten. A szövegeket írhatod magadnak, mi csak nyomjuk alád az alapot! Nekünk az emberi hang kell az egészbe, nem kell ódákat zengeni, csak szórakoztatni a közönséget, és tolni a hangulatot!

demo:

[link]
[link] (ezen még nincs élő dob, de már készül!)

ha tetszik, és/vagy valami egyéb módon beszállnál a projektbe, írj ide:

almpepe@gmail.com

Kösz,
Peti ( a basszeros)
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky