3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » új billentyüst!!!

Témakörök
Hirdetés
új billentyüst!!!
Eleanor 2013. máj.. 28.  22:17 95
Zenészeket (dobost, billentyűst, basszusgitárost) keresünk Budapesten progresszív zenekarba. Elképzelésünk egy igényes, stílusfüggetlen, de rockzenei alapokon nyugvó zenekar létrehozása sok instrumentális betéttel, 432 Hz-es hangolással.

Tervezett feldolgozások az elején (hogy összerázódjon a brigád) ezen a lejátszási listán:
[link]

Tervek, célok, pontos részletek, további információk és KONTAKT:
[link]
   
CNzenekar 2013. máj.. 25.  18:31 94
Képzett, elegendő színpadi rutinnal rendelkező BILLENTYŰST keresünk! Budapesti, korábban már működő, de teljesen újjászerveződő zenekarról van szó,tehát a tagcserék miatt jelenleg nincsenek koncertek.
Bulizenekar vagyunk, vegyes, bulizós, külföldi és magyar pop ,rock ,funky,stb. feldolgozásokat játszunk. A céljaink: nagyon igényes megszólalás, sok fellépés, és pénzkereset. Tehát olyan profi szemléletű zenészek jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak vele ,hogy ez munkával jár ,és ezt tudják is vállalni a célok érdekében ,függetlenül attól ,hogy mi a legvonzóbb a felsoroltak közül,és türelmesen ki tudják várni az eredményeket! Nem feltétlenül a virtuozitás a döntő ,hanem a hozzáállás, lelkesedés , muzikalitás,és a lendületes előadásmód (stenk!:)) Pályakezdő zenészeket is szívesen látunk ,ha elegendő felkészültséggel rendelkezel ,és folyamatos fejlődés a célod.( Nem "daráljuk" a számokat ,a minőség a fontosabb, lesz elegendő idő a próbákra való felkészülésre)Viszont hasonló jellegű ,vagy egyéb ,de túl sok zenekarban való tagság kizáró ok(utóbbit majd egyedileg kell pontosítani),nem session zenészeket keresünk ,hanem csapattagokat ,akikkel nem csak a bulik ,hanem a próbák is jó hangulatban telnek!

A munkafeltételek adottak, csak zenélni kell:
-40m2-es próbaterem akusztikailag tervezett hangelnyelő szigeteléssel.
-Teljes zenekari hangosítás minden elemében felső kategóriás berendezéssel.
-Minden zenész számára aktív monitorláda külön utakon (digitális pult, 8 monitor úttal),
-igény esetén fülmonitor is választható.
-Lelkiismeretes koncertszervező munka.

Nem szeretnénk ha bármilyen "vendéglátós", vagy "hakni" jellege lenne! Ez mindenkinek mást jelent, a lényeg, "annak ellenére", hogy a zenéléssel profitálunk, szeressük is azt amit csinálunk, és a színpadról is ez jöjjön le! Tehát szeresd a különböző stílusokat játszani, szeresd ezt a „műfajt”! A közönségnek játszunk, egy eladható produkciót akarunk létrehozni. A repertoárt ehhez kell igazítani, de nem mindent minden áron. Tehát mulatós, lagzis, bálozós jellegű dolgokat nem, hanem ismert slágereket fogunk játszani, de a "művészkedés" is belefér, mivel a koncertek helyszíne, jellege is sokszínű lesz.(Álljunk több lábon!) Nem tervezünk nagyon hosszú koncerteket, hanem 1.5-2-órástól kb. max. 3(szünetekkel), esetleg 4 órásig (klubok, szabadtéri fesztiválok, magán és céges rendezvények, stb.)
Email:cnzenekar@hotmail.com
   
katula8 2013. ápr.. 29.  16:54 93
FIGYELEM BILLENTYŰST KERESÜNK!!!!

Under The Ground nevezetű szerény, ámde annál nagyobb reményekkel teli egyenlőre 4 tagú formáció keresne további csapat tagokat. A stílus Jazz-Rap ként definiálható legegyszerűbben, de ennél sokkal összetettebb a mögöttes tartalom. Egyenlőre 1 szövegíró/rapénekes és 1 gitárossal 1dobossal, és egy gyönyörű hangú énekesnővel rendelkezünk. Billentyűs társunkkal tudnánk színesíteni a hangzásunkat, és ezzel teljes lehetne a kép. Nem kell, hogy vérprofi legyen! Lényeg, hogy arra felé akarjon menni mint mi, és legyen benne kreativitás! Írj!!! katula8@gmail.com
   
Eleanor 2013. ápr.. 17.  19:56 92
Zenészeket (dobost, basszert, szintist) keresünk progresszív rock zenekarba!
Fontos hogy Budapest közelben légy és legyen saját felszerelésed, ezen kívül pedig tapasztalatod, kíváncsiságod, kitartásod és kreativitásod!
Részletek és tervek: [link]
Horváth Ádám
mulemodel@gmail.com
   
Billentyűst keresünk 2012. szept.. 15.  02:32 91
Budapesti koncertező zenekar BILLENTYŰST keres! Vegyes stílusú feldolgozásokat,"bulizenéket"
játszunk nagyon igényesen.Egyre több a fellépés,és a jelenlegi billentyűs nem tudja ezt hosszú távon
vállalni,mert több zenekarban is játszik.Éppen ezért,és a későbbi fejlődésünk érdekében is fontos
feltétel,hogy ne legyen másik zenekarod,és ne is tervezz egyszerre több zenekarban való szereplést
a jövőt illetően!Stabil csapattagra van szükségünk,aki ráér a próbákra,a havi több fellépésre,mivel
nem 1-2 koncert a cél.Képzett,megfelelő koncert rutinnal rendelkező zenészt keresünk,nem csak
"zongoristát",tehát kreatívan kell tudni használni a változatos hangszíneket az igényes hangszerelések
miatt.A mostani tag még velünk van az új tag felzárkózásáig,és segít a számok betanulásában is ha
szükséges. Szeresd ezt a műfajt,mivel ez egy "bulizenekar" lényeges,hogy jó kedvvel,energikusan
csináld,és ez jöjjön le a színpadról a közönség felé!Éppen ezért nem megélhetési zenészt
keresünk,nem "vendéglátós" zenekar vagyunk,ne a pénz legyen az elsődleges szempont,(bár nem
ingyen lépünk fel!) hanem a zenélés,az igényesség,és a csapatmunka szeretete!
billentyustkeresunk@hotmail.com
[link]
[link]
[link]
   
Billentyűst keresünk 2012. aug.. 21.  22:48 90
Budapesti koncertező zenekar BILLENTYŰST keres! Vegyes stílusú feldolgozásokat,"bulizenéket" játszunk nagyon igényesen(magyar és külföldi pop,funky,rock,rock and roll,stb) Egyre több a fellépés,és a jelenlegi billentyűs nem tudja ezt hosszú távon vállalni,mert több zenekarban is játszik.Éppen ezért,és a későbbi fejlődésünk érdekében is fontos feltétel,hogy ne legyen másik zenekarod(csak ha ki akarsz lépni a mostaniból,pl. működés képtelenség miatt),és ne is tervezz egyszerre több zenekarban való szereplést a jövőt illetően!Stabil csapattagra van szükségünk,aki ráér a próbákra,a havi több fellépésre,mivel nem 1-2 koncert a cél.Képzett,megfelelő koncert rutinnal rendelkező zenészt keresünk,nem csak "zongoristát",tehát kreatívan kell tudni használni a változatos hangszíneket az igényes hangszerelések miatt.A mostani tag még velünk van az új tag felzárkózásáig,és segít a számok betanulásában is ha szükséges. Ha esetleg nem vagy jártas minden stílusban,de komoly klasszikus zenei előképzettséged van megfelelő technikai tudással ,akkor akár kottát is tudunk biztosítani. Szeresd ezt a műfajt,mivel ez egy "bulizenekar" lényeges,hogy jó kedvvel,energikusan csináld,és ez jöjjön le a színpadról a közönség felé!Éppen ezért nem megélhetési zenészt keresünk,nem "vendéglátós" zenekar vagyunk,ne a pénz legyen az elsődleges szempont,(bár nem ingyen lépünk fel!) hanem a zenélés,az igényesség,és a csapatmunka szeretete!Ha eleged van a komolytalan zenekarokból,akkor nálunk a helyed!
billentyustkeresunk@hotmail.com
[link]
[link]
[link]
   
istennyila 2011. dec.. 6.  11:02 89
A mumus zenekar megüresedett gitáros posztjára keresünk ügyeskezű, szólózástól sem visszariadó gitárost Budapesten vagy környékén. A hozzáértés és komoly hozzáállás mellett feltétel, hogy vokálozás szintjén tudj énekelni! (értsd: ne légy hamis, lehetőleg legyen élvezhető, amit énekelsz)
Keresünk továbbá kreatív, vállalkozó kedvű szintetizátorost-samplerest, akinek feladata lenne a mumus hangzásának gazdagabbá tétele, és akire a számok írásánál is számítunk!

Számos koncertet és egy demó felvételt tudunk a hátunk mögött, januártól kezdődnek az első mumus album felvételei, klipforgatások és kis téli szünet után folytatjuk a koncertezést.
Heti kétszeri próba saját próbateremben. Lelkes amatőrök kíméljenek!

Stílus: progresszív thrash
Hatások: Slayer, Dream Theater, Metallica

Rólunk: www.mumus.net ill. http://www.facebook.com/mumus.net

Jelentkezni referenciákkal a köv. címen lehet: istennyila.almos@gmail.com
   
geee 2011. nov.. 24.  19:25 88
Miskolci billentyűs keresi zenekarát. Több éves zenekari múlttal és koncerttapasztalattal. Saját cucc van. Progresszív rock, goth, dark, hard rock, metal, rock, blues, power pop érdekel. Ami nem: ska, reggie, alternatív, D'N'B, R'N'B, és egyéb szétsamplerezett "zenei" műfajok. Tel.: 0630-508-1179
   
blakean 2011. nov.. 19.  20:49 87
Budapesti, kész dalokkal rendelkező alternatív rockzenekar billentyűst/samplerest keres!!!

http://www.myspace.com/556877518

Jelentkezés:blakean@citromail.hu
   
passzio 2011. nov.. 19.  09:22 86
Budapesti zenekar billentyűst keres. Feldolgozások (Lenny Kravitz, G&R, RHCP...) Hetente próbák, átlag havi 2 fellépés. www.passziozenekar.hu h.lacko80@gmail.com
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky