3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » MyMusic Tehetségkutató 2008

Témakörök
Hirdetés
MyMusic Tehetségkutató 2008
MyAdmin 2008. aug.. 5.  19:16 21
Szia!

Lesz tehetségkutató, viszont történt két olyan dolog időközben, ami miatt csúsztatni kell az időpontját, egyik hogy a helyszín arra az időpontra nem volt szabad, amikor kellett volna, a másik hogy az oldalon még folyamatban vannak olyan fejlesztések, aminek már el kellett volna készülnie, mivel a tehetségkutató egyik része online fog menni, de ez a fejlesztés sem fejeződött még be, noha a szerződéses határidő már lejárt. Mivel mindkét dolog tőlünk független, nem tudunk mit tenni, most mi is várunk :-) de ahogy ezek helyre kerülnek, nekiállunk a szervezésnek. Ha augusztus végéig sikerül, akkor még idén, ha nem akkor jövő év elején indul a dolog...

Üdv,
MyMusic
   
feketepeter 2008. aug.. 5.  16:28 20
Hm... most akkor nem is lesz tehetségkutató, vagy
MIVAN???????????!
   
feketepeter 2008. máj.. 31.  15:09 19
Nahés akkor a tehetségkutatóról mikor lesz infó?
A zöld pardon csinál egy "zöld fül" nevű kutatót, és a fődíj az, hogy minden tapasztalatukat és kapcsolatukat latba vetve segítik a nyertes együttest rögös kis útján. Ez aranyos...
Előzmény:   Witch    2008. máj.. 21.  19:10  
Witch 2008. máj.. 21.  19:10 18
Nagyon szépen köszönöm a tippet . Úgy néz ki , hogy a Witch nevü zenekarnak van fent 3 száma :) Természetesen levédett anyagról van szó , bár abszolute nem profi az egész ( mint ahogy én sem ) .Remélem mostmár nem csak családtagoktól kapok kritikát ( ami ugye nem részrehajló :) ) Mégegyszer köszönöm .
   
MyAdmin 2008. máj.. 21.  14:01 17
Szia Witch! Ja, most már értem a kérdést: de szerintem ez az oldal pont erre való!

Ide fel tudod tölteni a zenéidet, tudsz egy bemutatkozó oldalt csinálni, ahol meghallgathatja bárki a műveidet. Aztán ha sok embernek tetszik, akkor egyre többen fogják hallgatni. Felkerülhet az oldal címlapján lévő slágerlistára, amit naponta tízezernél is többen látnak. Lehet szavazni az előadókra, havonta 30 ezer Ft értékű stúdióidőt nyer aki a legtöbb szavazatot kapja (minden zenekar bemutatkozó oldalán van "szavazok" gomb)

Egyébként nem olyan nehéz népszerűnek lenni ezen az oldalon: ha körbe küldöd az ismerősöknek, hogy nézzék meg az oldalad (mymusic.hu/teneved) és meghívó funkció is van, amivel a rajongóid számát tudod növelni. Végülis ez egy zenei közösségi oldal... :)
   
Witch 2008. máj.. 21.  00:07 16
Bocs , de az előbb írtam és nem került be a fórumba .Nos . Mindenki az egyedül zenélésemet hánnya fittyre . Meguntam a nagy lekesedés után következő olcsó szövegeléseket . "Anyukám elvette a gitárkábelemet " , " a suli miatt tanulnom kell " , " a kiskutyám szétrágta a dobszékemet" ... stb . Ezek a fontos indokok miatt éveket vesztegettem el . 7 zenekar , mindegyikkel min 1 év ( lehet számolni ) .Így lettem ilyen hülye . ( A hideg ráz , ha eszembe jut az arcuk ahogy belépnek hangyszer nélkül és toporognak mint kezdő buzi a gőzfürdőben ). Egyedül nem kell megbeszélnem a dobossal , hogy ide ne rakj kolompot mert marha sz'rul szól .Nem kell egyezkednem senkivel az időpontokról . DE ( NAGY DE ) nem is szól olyan jól egy gitárszóló billentyűn mint egy normál gityón . Viszont készen vagyok egy lemez anyaggal . Szívesen küldök kóstolót ha adsz elérhetőséget .
   
Witch 2008. máj.. 20.  23:44 15
123456
   
feketepeter 2008. máj.. 20.  22:20 14
Wich, én pl kíváncsi lennék a zenédre. Nincs honlapod, vagy ilyesmi? Vagy írj.
Persze nehéz kérdés, ha egyedül hozol össze zenét, ha nem szólalsz meg élőben, az eleve gázos, sőt, kérdésessé teszi, hogyan tudsz játszani, ha csak magaddal megy.
Tehetségkutatók. Nos, igen, legtöbbször én is bezárt ajtókra találok, pedig fiatalok is vagyunk, meg próbáljuk kerülni a sablonosságot is. Egy olyan volt, ahol találtunk valamit, Salgótarjánban volt egy verseny (idén is lesz amúgy), és jól fogadtak minket, annak ellenére, hogy metálos környezetben léptünk fel, jól volt szervezve (pl. rendes zsűri, akik értékeltek mindenkit szóban, rendes fotós, stb.), hasznos ajándékokat kaptunk, és oda is figyeltek rá, hogy mindenkinek a saját szája íze szeirnti nyereményt juttassanak. Különdíjat kaptunk, de ha választhatok, ezt választom.
Fontos lenne még olyan embereket hívni, akik szakmaiak, újságírók, hozzáértők, és vannak kapcsolataik. Vagy legalább az egyik.
Előzmény:   Witch    2008. máj.. 19.  10:55  
Witch 2008. máj.. 19.  10:55 13
Őszinte leszek . Nem pont erre a versenyre kérdeztem rá , hogy mit lehetne kezdeni egy magamfajta zenésznek . Gondoltam ti hátha tudtok olyan megoldást ami nem egy banda megjelenéséről , hangzásáról , ismertségéről szól hanem ténylegesen az elkészített műről .Van-e olyan oldal ahol meg lehetne mutatni másoknak is a saját zenét ? ( Azért külön elnézést kérek , hogy egy nem ehez a fórumhoz kapcsolódó kérdéssel zaklatok valakit , csak pont ebben a témában kerestem a neten és ez az oldal jött be .Sajnálom .)
Előzmény:   MyAdmin    2008. máj.. 18.  20:51  
MyAdmin 2008. máj.. 18.  20:51 12
Kedves Witch! Ezzel a "formációval" koncertezni se nagyon tudnál, tehát vagy gyűjtesz magad köré zenészeket, akikkel együtt játszod a dalokat, vagy maradsz a csak lemezen megjelenő, élő koncert nincs verziónál... persze van átmeneti megoldás is, pl. egy-két hagyszer élőben, a többi alapról. Mondjuk a ritmusszekciót feljátszod, dobot és basszust, a gitár és az ének meg élőben...
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky