3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Énekes együttest keres

Témakörök
Hirdetés
Énekes együttest keres
kaszab10 2016. jan.. 6.  11:26 169
[Énekes zenekart keres]
Sziasztok!
Szegedi énekesként keresek egy szegedi vagy szegedhez közeli zenekart (különösképpen esküvőkön, szalagavatókon, szabadtéri rendezvényeken való fellépő csapatot)
A repertoárom: a hatvanas évektől napjainkig terjedő időszak magyar és nemzetközi slágereiből, rock and roll, latin és disco zenék, valamint mulatós és lakodalmas zenékben is otthon vagyok.
Nagyon sok sikeres fellépésen vettem már részt (pl. Borfesztiválon,Sörfesztiválon, Halfesztiválon, falunapokon, esküvőkön)
A színpadon otthonosan mozgok, valamint mái napig énektanárhoz járok.
Linken megtalálhatjátok egy dal-feldolgozásomat:
[link]

kaszab10@gmail.com
   
katula8 2015. szept.. 22.  11:23 168


!!!ÉNEKESNŐ KERESTETIK!!!

A Társ@dalom.shop budapesti fél-profi zenekar, énekesnőt keres! Ha tagja szeretnél lenni egy fiatal, dinamikusan fejlődő bandának JELENTKEZZ! KRITÉRIUM: Hétvégi Próba van, MINDEN VASÁRNAP!

Bemutatkozó számok ( még nem akartuk nyilvánosságra hozni ezeket a változatokat)
Társadalomshop

[link]...

Hello Nyár

[link]...
+
Amivel a Ki Mit Tube-on indultunk: https://youtu.be/_lAaM0S7oJg

Bemutatkozás:
A Társ@dalom.shop egy vegyes társaság, különböző zenei háttérrel és ízléssel. A zenekar hat tagból áll ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: Konstanzer István, /ének: Kriszta Réka Piroska/, gitár: Császár Bence, basszusgitár: Tenki Dániel, dob: Gy. Molnár Kadosa), körülbelül 1 éves a formáció. A zenekar magyar nyelven írt saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar megalakulása előtt mindegyikünk aktívan foglalkozott zenével, zenetanulással. Idén Májusban volt az első fellépésünk, és azóta is töretlenül próbáljuk fejleszteni az arculatunkat, és növelni a hallgatóságunkat. Júniusban a banda első helyen végzett a gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Júliusban másodikak lettünk az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élő zenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimondó, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.

Kapcsolattartó adatai:

Katula Bence Ádám
06703831142
katula8@gmail.com
A zenekar honlapja:
www.facebook.com/tarsadalomshop
Köszönöm és várom a válaszotokat!
Katula Bence Ádám
   
Rockmusical Társulat 2015. ápr.. 11.  07:43 167
Két lemeznyi elkészült dal alapján zenészek kerestetnek rock zenekar alapításához "Rock Forever" néven.
Itt az oldalon a teljes első lemez zeneanyaga meghallgatható. A leendő zenekar repertoárja "A Rock nevében" project dalaira épül.
   
Sing 2015. márc.. 13.  20:43 166
Énekes profi zenekart keres. Énekes vagyok, mellette gitározom, basszusgitározom. Profi zenekart keresek. Részletek: singprojekt@gmail.com
   
sexofon 2015. márc.. 8.  11:44 165
Sziasztok,

Basszerost keresek.
Kor nem számít.
10 - en vagyunk.
Korosztályunk: 17 - 66 éves korig (vegyes)
Nem ebből élünk (rutinos, lelkes, hobbi csapat vagyunk)
Heti egy próba - hétfő 18,00 - 22,00 (Budafoki út 64)
Havi maximum egy koncert (legközelebbi április 4 – PECSA Kávézó)
Baráti hangulatban egymást segítve zenélünk.
Jelenlegi műsorunk 50 számos.
Akkord táblázatok megvannak.
Hosszú távra keresek megbízható, civilizált kollégát.
Néhány klippünk (azóta történt 1 - 2 tagcsere):

http://youtu.be/thRZDOjxz94
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Üdv:
Lóránt
E - mail: goller.lorant@t-email.hu
Mobile: + 36 – 30 – 268 – 65 – 66
Skype: goller.lorant
   
zenekarkereso 2015. jan.. 27.  09:07 164
Sziasztok!

Kérlek, egyelőre ne jelentkezzetek többen, mert nagyon sokan gyűltek össze hirtelen.

Köszönöm mindenkinek!

Zenekarkereső
Előzmény:   zenekarkereso    2014. dec.. 2.  14:13  
Sing 2014. dec.. 18.  13:41 163
Énekes profi zenekart keres. Énekes vagyok, mellette gitározom, basszusgitározom. Profi zenekart, zenei munkát keresek. Részletek: singprojekt@gmail.com
   
The RollingStones01 2014. dec.. 15.  15:20 162
Rolling Stones tribute Pécs! The Rolling Stones tibute zenekar alapításához keresek megfelelő gyakorlattal rendelkező zenészeket ének kivételével minden posztra (2 gitár, basszusgitár, dob) Pécsen. Érdeklődni itt: therollingstonestribute.01@gmail.com
   
zenekarkereso 2014. dec.. 2.  14:13 161
Új élet, új zenekar, új lehetőségek - ehhez keresem társaimat Budapesten.

Civil munkám mellett énekesnő vagyok, amióta az eszemet tudom, énekelek. Népdalénekléssel kezdtem, feldolgozás-zenekarba kerültem, aztán lett saját rockbandám, ami 8 év után megszűnt (itt kizárólag saját dalokat írtunk), utána 3 évig egy másik rockzenekarban énekeltem (itt is a saját dalok voltak a fő profil). Ha utánaszámolsz, hát igen, elmúltam 30 :)

Szeretném magam kipróbálni más műfajban is, így most jazz-funky-soul-bármi-ilyesmi vonalon keresek magam köré komplett zenekart, vagy akár külön zenészeket.

Ami fontos: nem feltétlenül képzett embereket keresek, de azért jó, ha az ember ért a hangszeréhez. Tudj kísérni, ha kell, hagyj érvényesülni, de mellettem te is nyugodtan kibontakozhatsz, csak ne legyen széthangosítva, szétdobolva a zene. Legyen élvezetes, jókedvű, férjünk be egy kis klubba, de töltsünk meg egy nagyobb színpadot is. Feldolgozásokkal kezdhetnénk, aztán majd meglátjuk. Dalokat, szövegeket írtam mindig is, ha egymásra találunk, még bármi lehet.

Amit szeretnék: összhangot, barátságot, jókedvet, lazaságot, terveket, lehetőségeket. Nem akarok világsztár lenni, de persze fellépéseket tervezek. Próbahely ha van, jó, ha nincs, keresünk.

Írj e-mailt: zenekarkereso@gmail.com
Mindenkinek válaszolok!
   
istennyila 2014. nov.. 2.  14:16 160
ELVESZETT ÉNEKES!!!
Budapesti folk-punk banda énekesét keresi! Ismertetőjegyei azon kívül, hogy jó torokkal bír, hogy határozottan el tudja magát képzelni egy erős frontemberi pozícióban, és hajlamos a totális megőrülésre a színpadon.. Zenei irányvonal elég széles: Flogging molly, gogol bordello, Korpiklaani, russkaja, Dreadnoughts, és így tovább... A zenekar 3 éve működő, aktívan koncertező, bejáratott banda, ennél is inkább hiányolja énekesét! A nyomravezetőnek értékes díjakat biztosítunk, minimum egy tucat koncertre ingyen-belépő formájában! Aki látta, hallotta, kérjük, azonnal fogja be az illetőt, és juttassa el hozzánk! Köszi szépen!

referencia:
[link]

kapcsolat:
istennyila.almos@gmail.com 0670/6509968
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky