3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Zenészeket keresek

Témakörök
Hirdetés
Zenészeket keresek
denym 2022. ápr.. 15.  15:44 746
Kreatív gitárosunkat keressük. Soul, blues, jazz, funky egyvelegéhez. Aki elég kreatív, hogy részt vegyen saját számok írásában, kellő rutinja van a színpadon, és magabiztosan kezeli a hangszert:)
Jó hangulatú bandába.fellépésekkel.

funkysoulblues kukac gmail com
   
kriisz 2020. okt.. 7.  15:28 745
Sziasztok, 10 éve gitározom és szeretnék, most már pénzt is keresni belőle. Hol tudnám hirdetni magam, vannak erre felületek? Találtam egy oldalt: https://qjob.hu/ de nem tudom, hogy vannak e itt zenés melók. Van valakinek tapasztalata vele, érdemes regisztrálni?
   
Domus Porada 2018. júl.. 25.  17:55 744
A most alakuló Domus Porada tagokat keres a következő posztokra: dob, bass, ének, esetleg ritmusgitár.
Én szólógitáros vagyok (30 éves), 15 éve játszom, saját felszerelés van.
Cél: saját dalok írása (!), rendszeres próbák (pl. az Újbuda Centerrel szemben a RSS-ban), fellépések, összetartás, tisztelet.
Stílus: rock/metal, kedvenceket nem írok, mert a zene úgyis olyan lesz, amilyet írunk :)
Ha érdekel a dolog és a jelenlegi bandád épp töketlenkedik, mert mindenki csak ígérget, de egy megadott helyre nem képes odaérni időben, vagy megtanulni egy nótát, akkor jelentkezz és beszélünk :)
   
recefyce 2018. máj.. 9.  09:26 743
Szevasztóóóóók KOMÁROM környékiek!
TÁNCOLHATÓ Rock és funk zenéket játszó buliegyüttes összerántásához keresek tagokat.
Én dobolok.
Nem baj ha nem vagy profi, én sem vagyok az, de a hozzáállás nagyon fontos:
"Addig gyakorlom a dalt, amíg nem megy profi szinten ! "
Mindenképpen hosszú távban és a lehető legsűrűbbre szervezet fesztivál szezonban gondolkodom !!
Ha kell nyáron felmondok a munkahelyemen !
Az összes falu és városnapra, fesztiválra, motoros találkozóra, munkahelyi családi napra betukmálnám magunkat.
Tehát csak komoly hozzáállású tagokat keresek.
A kor különösebben nem érdekel, csak gondold át, hogy szánnál-e sok időt rá, utaznál-e rengeteget, stb...
   
makeyourpeace999 2018. ápr.. 9.  17:12 742
30 éves szólógitárosként keresek társakat zenekar alapításhoz.

Amit rólam érdemes tudni:

15 éve gitározom, van saját felszerelésem: csöves kombó, gitár, kisebb, az én ízlésvilágomat tükröző összetételű pedalboard. Dolgozom, tehát munka mellett adózom a szenvedélyemnek, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem komolyan és ne fordítanék rá időt, energiát, pénzt, hiszen imádok zenélni. Van autóm, tehát – ha koncert, lehetőség, alkalom stb. úgy kívánja (és szeretném is, hogy úgy kívánja), mobilis vagyok.

Zenei ízlésem sokrétű, sokmindent említhetnék, de nem biztos, hogy lenne értelme. A lényeg, a zene, amit tulajdonképpen szeretnék játszani: hard rock, rock&roll. Az említett stílus néhány jeles és általam is kedvelt „ősrégi” és „modern kori” képviselője a teljesség igénye nélkül (csak, hogy elkerüljük a félreértéseket): Gotthard, Europe, Poison, ACDC, Thundermother, Led Zeppelin, Rolling Stones, The Pretty Reckless, Halestorm stb. stb.
A célom, és amit várok ettől az egésztől: első körben jöjjön össze egy egymást tisztelő és egymással szimpatizáló, megbízható tagokból álló, közös zenei ízlésű, a zenélés és egymás iránt megfelelő alázattal rendelkező társaság. Legyen egy repertoár (heti próbákban gondolkodom, Budapest belvárosa vagy Diósd, Érd vonal az ideális részemről), amit, ha megérett rá, közönség elé viszünk. Saját dalok szerzését abszolút célnak tekintem, ehhez nyilván egy kis időnek el kell telnie.
Kérem, hogy olyanok akik hetente váltogatják az ízlésvilágukat, és az aktuális hóbortjukról akarnak meggyőzni, ne keressenek. Kérem, hogy olyanok se, akiknek nincs pénzük kifizetni egy próbát, nincs saját felszerelésük és évekig kellene rá várni, hogy legyen. Akik képtelenek tartani az adott szavukat, nem jönnek el próbára, nincsenek ott és akkor amikor mondják, vagy az időbeosztásuk/munkájuk vagy egyéb életkörülményeik teljesen ellehetetlenítik a zenélés bármilyen formáját, kérem, hogy szintén ne keressenek, mert úgy nem fogunk tudni együtt zenélni.

Várom azok jelentkezését, akik szimpatikusnak találták a hirdetésem, és úgy érzik szívesen zenélnének egy jó hangulatú bandában és munkálkodnának is azért, hogy ez összejöjjön és működjön!

e-mail: makeyourpeace999@gmail.com
   
Ocordia 2018. jan.. 2.  16:34 741
Sziasztok!
Alakuló Within Tempation tribute bandbe keresünk ritmus, szóló - és basszusgitárost, valamint tapasztalt szintist, aki tud samplerezni is. Hörgős férfi vokál előny. Próbák heti rendszerességgel Budapesten. Olyanok írjanak, akik valóban tudnak erre időt, energiát, figyelmet fordítani ;)

ocordia@gmail.com
   
Rhythm 2017. márc.. 20.  20:48 740
Sziasztok! 20-30-as éveiben járó billentyűst keresünk rock and roll zenekarunkba, Budapesten és környékén. Stílusunk alapvetően 50-60-70-es évekbeli számok, dögös hangzással. A hangzás leginkább a 70es évek elejét idézné. Heti egy próbát tartunk, cél a havi egy koncert. A megbízhatóság fontos. Részletek: rkrm00@indamail.hu
   
LeeKajko 2017. febr.. 5.  19:30 739
Gitárosként keresek basszerost, dobost, énekest lassú, lehangolt, súlyos, zajos, melankólikus, dallamos post-rock/post-metal/industrial saját zenékhez Budapesten.
Stílusilag valami ilyesmiket tudnék elsőkörben elképzelni:
[link]
[link]
[link]
[link]

Ha érdekel a dolog írj az alábbi email címre:
leekajko@musician.org
   
katula8 2016. dec.. 21.  14:20 738
Budapesti fiatal hip-hop-funk-pop beállítottságú zenekar énekest keres az élő produkciójához. Nincs megkötés nem-ben. A mellékelt számok kissé különbözőek, ám az irányvonalban nagy hangsúlyt kapnak a funk elemek. Aki magára ismer, nyugodtan jelentkezzen valami ismertetővel a katula8@gmail.com –on.

Honlap: Társadalomshop www.facebook.com/tarsadalomshop

Első klip: (kicsit popposabb) [link]

Tévés megjelenés: (chillesebb szám)
[link]

Első számunk:
[link]

Zenekarról:
TársadalomShop (aka: TDS) egy öt tagból álló ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: István Konstanzer,, gitár: Bence Császár, basszusgitár: Tenki Dániel , dob: Kadosa Gy Molnár. A zenekar magyar nyelven írt, saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar 2015 májusában adott először koncertet, és azóta is töretlenül fejlesztik arculatukat, növelik a hallgatóságukat. 2015-ben a banda első helyen végzett a Gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Ezt követően második helyen végeztek az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). Megmutatták magukat a KiMitTube-on, és felléptek az A38 hajó nagyszínpadán is. A 2016-os Xfaktor legjobb 10 zenekarába kerültek be. A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élőzenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimondó, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.
   
Professional Band 2016. júl.. 7.  12:33 737
Gyakorlattal rendelkező és improvizálni tudó szaxofonost keresünk sürgősen, professzionális party zenekarunkba!

Ami elengedhetetlen:
- Tudj, és szeress zenélni, szólózni és kísérő arange-okat befújni egyaránt.
- Ismerd a könnyűzenei slágereket a '70-es évektől napjainkig (hazai és külföldi).
- Legyél kitartó, ne fáradj el a hajnali órákban sem (legalábbis ne látsszon rajtad :-)! ).
- Mivel saját zenekari cuccal rendelkezünk, ennek pakolásában a többi profi zenésszel együtt lelkesen vegyél részt.
- Rugalmasság: fellépések vállalása Magyarország egész területén, illetve olykor külföldön (mindenhova saját buszunkkal viszünk).
- Professzionális szemlélet, elegáns, ápolt megjelenés.

Amit nyújtunk:
- Professzionális zenésztársak, baráti légkör, bejáratott jó hírnevű zenekar, elegáns és nívós fellépési környezetek (esküvők, céges rendezvények, bálok).
- Korrekt tiszteletdíj, amelyet minden esetben a rendezvények után azonnal kifizetünk.

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk sürgősen: professionalband@freemail.hu
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky