3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » BILLENTYÛS!

Témakörök
Hirdetés
BILLENTYÛS!
Eleanor 2013. máj.. 28.  22:18 9
Zenészeket (dobost, billentyűst, basszusgitárost) keresünk Budapesten progresszív zenekarba. Elképzelésünk egy igényes, stílusfüggetlen, de rockzenei alapokon nyugvó zenekar létrehozása sok instrumentális betéttel, 432 Hz-es hangolással.

Tervezett feldolgozások az elején (hogy összerázódjon a brigád) ezen a lejátszási listán:
[link]

Tervek, célok, pontos részletek, további információk és KONTAKT:
[link]
   
katula8 2013. ápr.. 29.  16:54 8
FIGYELEM BILLENTYŰST KERESÜNK!!!!

Under The Ground nevezetű szerény, ámde annál nagyobb reményekkel teli egyenlőre 4 tagú formáció keresne további csapat tagokat. A stílus Jazz-Rap ként definiálható legegyszerűbben, de ennél sokkal összetettebb a mögöttes tartalom. Egyenlőre 1 szövegíró/rapénekes és 1 gitárossal 1dobossal, és egy gyönyörű hangú énekesnővel rendelkezünk. Billentyűs társunkkal tudnánk színesíteni a hangzásunkat, és ezzel teljes lehetne a kép. Nem kell, hogy vérprofi legyen! Lényeg, hogy arra felé akarjon menni mint mi, és legyen benne kreativitás! Írj!!! katula8@gmail.com
   
Eleanor 2013. ápr.. 17.  19:55 7
Zenészeket (dobost, basszert, szintist) keresünk progresszív rock zenekarba!
Fontos hogy Budapest közelben légy és legyen saját felszerelésed, ezen kívül pedig tapasztalatod, kíváncsiságod, kitartásod és kreativitásod!
Részletek és tervek: [link]
Horváth Ádám
mulemodel@gmail.com
   
Nick2 2013. jan.. 22.  20:19 6
Újjáalakuló zenekar megfelelő rutinnal rendelkező,képzett budapesti BILLENTYŰST keres kb.25 éves kortól!Nem csak "zongoristát",tehát szeresd kreatívan alkalmazni a változatos szintetizátor hangszíneket is! Jelenleg négyen vagyunk,és már csak egy billentyűs hiányzik.
Nagyon komolyan gondoljuk az együtt zenélést,a cél dögös,bulizós,külföldi és magyar pop,rock,funky feldolgozásokat játszani minél igényesebben,és sokat koncertezni.Később akár néhány sajátot is,de nem ez lesz a fő irányvonal.A legfontosabb cél egy tényleg jól működő,fejlődőképes csapatot összehozni,ezért csak akkor jelentkezz,ha nagyon komolyan gondolod,tudsz hosszú távon gondolkodni,és csapatjátékos vagy!
Feltétel,hogy ne legyen másik zenekarod,(kivéve ha a jelenlegiből ki akarsz lépni,pl. működés képtelenség miatt)és ne is tervezz egyszerre több zenekarban való szereplést!(Ez az egyik fő oka a kényszerű tagcseréinknek)Havonta 2-3 koncert a cél,vidéken is fel fogunk lépni,nem csak Budapesten,ezt tudd vállalni a heti rendszeres próbák mellett!
Nem "vendéglátós" zenekart tervezünk,ezért azt kérnénk,hogy ne megélhetési zenészek jelentkezzenek,ne a pénzkereset legyen az elsődleges szempont!(Esetleg hosszú távra állandó helyettesnek szívesen fogadunk jelentkezőket ebből a körből is!)Az igényes munkára,igényes hangszerelésekre szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni. A nagy "komolykodás" ellenére azért lényeges,hogy a színpadon mindig jó kedv legyen,és főleg nagy stenk!:) Tehát először a komoly közös munka,és utána jöhetnek a vidám bulik,ez a lényeg!
Szóval ha eleged van a komolytalan zenekarokból akkor nálunk a helyed,de ne feledd,a siker nagyrészt rajtad is fog múlni!
Közös felvételünk még nincsen,viszonyítási alapnak egy rövid koncert összeállítás az előző felállással.A dobos és a gitáros tagja az új formációnak,basszusgitáros,és énekes fronton voltak tagcserék.
[link]
Komoly bemutatkozásokat várunk,a következő email címre: nevem.nick@hotmail.com

   
Eleanor 2011. júl.. 29.  13:20 5
Budapesti metálzenekar billentyűst keres, jelenleg Nightwish feldolgozásokat játszunk, amint megvan a megfelelő csapat saját számok komponálásába csapunk. Rendszeres próba igényes teremben, koncertezési lehetőségek.

Jelentkezni a 06 30 951 9087-es számon, vagy a bidozoltan@gmail.com email címen lehet.
   
Eleanor 2011. márc.. 6.  08:29 4
Sziasztok!

Budapestről vagy környékéről keressük a szintisünket. Tervek: Nightwish és hasonló feldolgozások, majd később saját számok. Referencia ének a profilomon: http://rockerek.hu/Eleanor

Üdv! letskaraoke@gmail.com
   
natokatona 2007. nov.. 12.  17:40 3
Székesfehérvári Endless(modern dallamos death metál) zenekar keres szintetizátorost/zenei programozót/samplerest. Legfőképpen in flames,muse-os szinti témákat szeretnénk. !!!Fellépési lehetőségek vannak!!! Próbaterem : van : helye : Székesfehérvár : Vörösmarty Művelődési ház Korhatár: 18+(ez tudás függvényében lejebb redukálódhat) Ha érdekel akkor jelentkezz: e-mail:natokatona@gmail.com msn:kemenyespeter@msn.com telefon:06705021779
   
Fenderblues 2007. aug.. 22.  14:35 2
BILLENTYÛST
A BLUES MONK zenekar keresi billentyûsét vagy herflisét!
Jelentkezz és csatlakozz a Bluest játszó csapatunkba! Mi Budapestiek vagyunk!rsanyi20@freemail.hu
   
Madune 2007. júl.. 5.  13:14 1
BILLENTYÛS!
A budapesti REASON zenekar keresi kreatív, rugalmas és megbízható billentyûsét! Amennyiben kedveled az Opeth, a Type O', vagy a Katatonia zenéjét, jelentkezz! További információk: http://www.reason.hu http://www.myspace.com/reasonnet http://www.reason.zajlik.hu
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky