3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Stúdiók, próbatermek » Próbaterem Csepelen

Témakörök
Hirdetés
Próbaterem Csepelen
metallik 2008. dec.. 15.  09:43 3
Budapesti zenekar sürgősen keres a Csepeli zeneművekhez megbízható, leinformálható társzenekart hosszútávra.
1 nagy helység 2-felé szeparálva (téglafallal, külön belső bejárattal) ebből a nagyobbik helység (bő 20nm) kiadó.
A két teremért együtt(!) kérnek 30.000 Ft + rezsit (a rezsi nyáron 3, télen 7 rongy), ez ugye zenekari tagonként (4-fős zenekarral számolva) nyáron kb. 4.100 Ft fejenként, télen kb. 4.600 Ft fejenként, ami korlátlan használatot és nem utolsó sorban állandó cucctárolási lehetőséget jelent.

Földszinten van, tehát a koncertek előtti és főleg utáni :)) pakolásnál nem kell lépcsőkön föl-le tántorogni.

A bejárat egy a Csepel Műveknél már megszokott, atomtámadás esetén is biztonságos k*rvanehéz fémajtó, és az egész épületet is egy jól zárható fémkapu védi.

Van szellőzőrendszer, WC, az épületet rendszeresen takarítják, karbantartják.

Tel: huszas 362-4784
   
Midnight Sunshine 2008. jún.. 10.  10:11 2
Kedves zenekarok!

Azért szeretném elmondani mi történt, hogy veletek ne történhessen meg, ami velünk!
A dolog úgy történt, hogy kb. fél éve béreltünk egy pincét a Határ útnál. A Főbérlőnk már akkor sem segített a helyrehozásában a pincének, de kínnal keservvel lakhatóvá tettük a saját erőnkből és pénzünkből! Ez idáig nem is lenne baj, de a tegnapi esőzésnek köszönhetően, a terműnk totál beázott, és a lent lévő cuccok fele tönkrement. Mikor felhívtuk a főbérlőt, ő nem csak azt közölte, hogy semmi köze hozzá, és nem vállal felelősséget, de mikor ezen felkapva a vizet keményebb hangnemet ütöttem meg közölte, hogy pakoljunk ki az utcára, és takarodjunk! Szóval 2 dologra hívnám fel a figyelmeteket!

Mikor kibérelitek a termet, tisztázzátok, kit terhelnek a karbantartási feladatok, illetve, hogy a főbérlő vállalja e a károkat, ha nem biztosítsátok be magatokat külön, mert mi sem kapunk semmilyen kármentesítést!

A másik, hogy ha a határ út környékén Jimmy-től bérelnétek termet, felejtsétek el, mert újra be fog ázni, párás lesz, és ő semmilyen felelősséget nem fog vállalni az okozott kárért!
   
Gabman 2007. jún.. 30.  19:31 1
Próbaterem Csepelen
Tiszta, biztonságos, jól szellõzõ próbaterem kiadó Csepelen havi 14-15 ezer forintért. Akit érdekel, írjon a szilvajoe@gmail.com emialre, vagy MSN: gabman@hello.hu. Telefon: 06302311491.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky