3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Mi van a magyar könnyûzenével?

Témakörök
Hirdetés
Mi van a magyar könnyûzenével?
Gombocka 2006. jún.. 5.  18:09 17
Segicsetek ...........
Szioka minden jo hangu enekesnek .......... ezennel ki hivom PARBAJRA CARAMELT A MEGASZTAR GYOSZTESET .
Meg szeretnem mutatni azt hogy en job vagyok mint barmejk enekes a Megasztarbol.
Na ki alsz Caramel ?
egy nulla vagy enyi
pa
:)
   
Baby Gabi 2004. dec.. 16.  21:13 16
Zulu...

Nem veszem a szívemre...:)
Bab Gabi...õ a Baby Sisters-be volt régen...az ugye feloszlott és most õ szólókarrierbe kezdett...Én nagyon szeretem...:)
   
Zulu 2004. dec.. 8.  16:22 15
Amit az imént írtál azt már egyszer leírtad ahogy most látom. Ki az a baby gaby. Szerintem a valóvilágos dolog az csak poén volt.
Ne vedd a szívedre a megasztárt. Nem tesz jót!
   
Baby Gabi 2004. dec.. 8.  09:15 14
[quote:0256055fd1="MaricsÁ."]Hozzátenném!

Nem kell a megasztárba menned, hogy kiadjanak neked egy lemezt!

Ha izmos jóképû vagy mehetsz valóságshowba, csak elénekelsz valamit a szaunában és kész!!

De a legtutibb ha mulatós nótákat énekelsz és veszel egy harmónikát.[/quote:0256055fd1]

Szia!

Én olyasmi számokat szeretnék énekelni, mint Baby Gabi. Gondolom ismered a számait...Mert ilyen illik hozzám és ezt is szeretem. De sajna nekem nem elég az, hogy itthon a szobában énekelgetek magamnak...úgy érzem, hogy mindenkinek adni kellene esélyt! És szomorú, hogy ez az egész már rég nem arról szól, amirõl szólnia kéne, hanem a pénzrõl...:'o(((( És azok akiknek esetleg nincs könnyûzenei vagy bármilyen zenei sulira több százezrük, azoknak minimális esélyük van...ez a Megasztár is csak a pénzrõl szól...Olyan emberek is odamentek, akiknek nemhogy nem volt hangjuk, de a szövegét se tudták a dalnak! És ez szerintem elég elszomorító, hogy ilyeneket képernyõre engednek. Mondjuk ez az egész egy szórakoztató mûsor, de akkor is...nekem nem lenne képem kiállni úgy, hogy még a szöveget se tudom!
Amúgy nem azért, de ez a Tóth Vera megnyerte az elõzõ lemezt és ki veszi a lemezét??? Max. azok, akik ismerik és szeretik õt! És TV 2-n osztogatják nyereményként a lemezét! Na én ezért nem mentem oda! Meg nekem ne mondja meg mondjuk a United énekese, hogy mi nem stimmel az én hangommal! Ha a Suttogó vagy a Presser mondd véleményt azt elfogadom, de nekem egy ilyen kis mitugrász ne mondjon véleményt...!
Nekem ez a véleményem...:o)
   
MaricsÁ. 2004. dec.. 7.  16:43 13
Hozzátenném!

Nem kell a megasztárba menned, hogy kiadjanak neked egy lemezt!

Ha izmos jóképû vagy mehetsz valóságshowba, csak elénekelsz valamit a szaunában és kész!!

De a legtutibb ha mulatós nótákat énekelsz és veszel egy harmónikát.
   
Baby Gabi 2004. nov.. 4.  21:31 12
Bocsi...elfelejtettem belépni, de az iménti véleményt én írtam...:o)
   
Anonymous 2004. nov.. 4.  21:30 11
Sziasztok!

Szeretnék hozzászólni az elõzõkhöz...A Megasztárt én is nagy hülyeségnek tartom! Egyszerûen hihetetlen számomra, hogy azok akik odamennek és se hangjuk, se tehetségük nem veszik észre magukat! Vagy a környezetük nem mondja nekik, hogy figyelj talán mégse kéne jelentkezned! Szóval az amit látok nagyon elszomorító! Az egész arra jó, hogy a jónépet szórakoztassák! Meg hogy pénzt szedjenek belõle! Egy nagyon jó üzlet, de semmi más! És megmondom õszintén én azért nem jelentkeztem, mert valahogy nem venné be a gyomrom, hogy nekem a Soma vagy a Barna mondja meg, hogy mi a szart keresek itt. Pedig van hangom, és ezt nem dícséret képpen mondom. Én tudom, hogy van eg alaphangom, de még fejleszteni kell! Most ezért nem megyek el oda, mert erre magamtól is rájöttem! A másik, hogyha esetleg tegyük fel megnyerném ezt a 2. Megaszart, akkor megjelenne 1 lemezem, amit az ég világon senki meg nem venne, max. azok, akik engem ismernek és szeretnek. Mert a Verának a lemezét az RTL KLUB-on osztogatják nyereményként, mert annyira nem érdekel senkit! Amúgy meg állítóm, hogy a Tóth Verának a lemezének a 90%-a régi sláger! Most ennyi erõvel én is lehetnék Megasztár, felénekelnék egy csomó ismert régi számot, és lenne 1-2 saját számom...És ma már ez megy!
A mostani Megasztárban az nem tetszett, hogy volt 1-2 ember, akinek a hangja olyan volt, mint 1-2 ismert embernek. És erre azt mondták a zsûritagok (fõleg a Soma), hogy ez tök jó, de ez nem saját maga! Most a szerencsétlen tehet róla, hogy hasonlít annak az énekesnek a hangjára az õ hangja?
Szóval elég szomorú a helyzet! Remélem senkit nem sértettem meg a véleményemmel...
   
Füles 2004. okt.. 31.  12:50 10
Mi van a Magyar könnyûzenével?
Sziasztok ! Én már több mint 15 éve nyomom a r'n rollt és még nem gazdagodtam meg belõle. Valószínû nem is fogok.Mégis amikor az elõttem lévõ hozzászólásokat olvasgattam , egy kicsit elszomorodtam. Arról már régen kár gondolkodni és írni, hogy milyen szar a helyzet, hiszen akik ezt leírták, ugyanúgy tudják, mint akik csak olvasták.Megasztár és egyébb médiaszarságok? Ez mind csak szemfényvesztés.Nem akarom az ott megméretni kívánt embereket bántani( bár volna egy-két jelentkezõ akiket megkérdeznék, hogy tudja - e hova jelentkezett), hiszen nem is róluk és nem is a zenérõl szól az egész.Üzlet ez semmi más. Olcsón beszerezhetõ árut eladni nagy haszonnal mint a Józsefvárosi piacon.Ti zenésztársaim, akik nem jelentkeztetek, ti ezt ugyanúgy tudjátok mint én.Én azt mondom, fejezzük be a sírdogálást végre és törõdjünk azzal ami a dolgunk! Nyomjuk a mi zenénket ezerrel, jussunk el mindenhova ahol várnak minket (falvakban,városokban, fesztiválokon)és mutassuk meg hogy a Rock is mûvészet és nem a pénz hajtja ezt a mûfajt , hanem azoknak az embereknek a hite és szíve akik mûvelik nap mint nap ! Szevasztok !
Füles voltam , a Cs.Í.T. zenekarból.
   
Chino 2004. okt.. 5.  12:01 9
Üdv!
Az nem igaz, hogy nincs pénz kicsiny hazánkban a zenére, vagy legalábbis valami annak nevezett dologra!
Nézzünk csak körül! A bevásárlóközpontok dugig vannak CD vel, a piac dugig van újabbnál újabb zenekarokkal/formációkkal az emberek meg csak veszik a CD ket, a TV csatornák meg csak úgy hívják a "sztár"vendégeket. Itt nem azzal van a gond, hogy nincs keret, hanem azzal, hogy akik ott fent "parancsolnak" azok nem kérdezik meg, hogy a kedves hallgató mit parancsol, hanem nyomják a már sokat hallot Nyugatmajmoló "pophányást" és nem hagyják érvényesülni a kisebb feltörekvõ, netán zeneileg is hozzáértõ és tehetséges zenekarokat/énekeseket. Azt gondoltam, hogy ez a Megaakármi jó ötlet, mert végre egy kis kultúrát tanul a közönség és végre hallani fogják, hogy mi is a zene. Szerintem Mo kb 80%a nem is ismerte az ott elõadott dalok 60% át. De sajnos a dologból nem ez sült ki, hanem megint a pénz, a pénz és persze a pénz. Ami nekünk nincs, pedig szerintem mi megérdemelnénk, de nem is a pénzt, hanem azt, hogy meglegyen az esélyünk arra, hogy megismerjenek minket. Nagyon rossz helyzetben vagyunk és nem várhatunk senkitõl segítséget, csak a szüleinktõl és magunktól. Sokkal több tehetségkutató kellene és azokon sem azt nézni, hogy milyen cucca van a zenekarnak, hanem azt, hogy mit tesznek a zenéért. Sokkal több támogatás kellene a kiadók részérõl és foglalkozni néhány kezdõ zenekarral is, nem csak a jól bevállt, sok pénzt hozó zenekarokkal. Lehet, hogy a kezdõ zenekar tehetségesebb, mint a futtatott, nem akarok neveket mondani. Csakhát megint jön a kérdés: a kiadó döntéshozója, miért nem egy hozzáértõ és miért egy pénzügyi szakember????? És akkor csodálkozunk, hogy a zene a pénzrõl szól.....
   
saia 2004. júl.. 3.  19:57 8
Sziasztok!

Jó látni, hogy vannak akik hasonlóan látják a helyzetet.. Nem tudom, de amit manapság zene álnéven produkálnak, úgymond zenekarok, az szerintem elviselhetetlen. Pénzt meg ne várjunk, mert az egy dolog, ami nyugaton van. Én kint élek és itt egészen más a helyzet és ettõl a mi drága ki hazánk nagyon messze van....
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky