3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Segítsetek!

Témakörök
Hirdetés
Segítsetek!
Mike007 2006. jan.. 31.  23:20 9
húú de rég néztem már meg ezt a topikomat :) Azóta már van erõsítõm meg multi effektem is (már csak 1 banda kéne :D) és hát nem vitás hogy nem is lehet hasonlítgatni a szgépes hangzással. Ja és így utólag is köszi a segítségeket!
   
csillacsilla 2006. jan.. 14.  11:00 8
Segítsetek!!!
Kérlek segítsetek anyukámnak kéne a Nótár Mary -Bódi Csaby CD de nem tudom hol keressem Kérlek adjatok tanácsot!!
   
myMusic Admin 2005. dec.. 2.  09:13 7
[quote:fdfbdef16e="Tvik"]Én mondom, eljön az idõ amikor ad bot-ok fognak itt társalogni. :)[/quote:fdfbdef16e]

bot-ok törölve :)

.
   
Petrucci 2005. dec.. 1.  14:33 6
A legjobb hangzást sztem az IK multimedia gyártmánya, az Amplitube nevû plugin ad, Steinberg Cubase-el meg Adobe Auditionnal is megy. Rengeteg torzító meg effekt van benne, tényleg vérprofi. Az ára több százezer lenne, amúgy meg csak vagy 20 mega. Szerezd meg valahonnan, Cubase-el használva valós idõben tudod használni. Csak izmos legyen a géped mert ha lassú ennek is van késleltetése.
Sok szerencsét!:)
   
Tvik 2005. dec.. 1.  13:57 5
Én mondom, eljön az idõ amikor ad bot-ok fognak itt társalogni. :)
   
Tvik 2004. nov.. 15.  12:46 4
A késleltetés a számítógépes live act legnagyobb problémája. Mire keresztülverekedi magát a jel a puffereken az oprendszeren, meg az effekt-plugineken, aztán vissza a kimenetre, jópár milliszekundum eltelik. Nehéz tenni ellene.

Ezt kiküszöbölendõ okos cégek kifejlesztettek különféle szabványokat amik megpróbálnak ezen (is) segíteni. A Microsoft a WDM-et (Window Driver Model), a Steinberg pedig az ASIO-t (Audio Stream Input Output). Soundblasterhez is megvannak ezek a driverek valahol a neten, talán ingyen letölthetõen talán warez-ben. Kérdés hogy mennyire hatékonyak.

Hallottam már olyanról aki ismer olyat akinek sikerült elég alacsonyra szorítani a késleltetést ahhoz hogy élõben _tûrhetõen_ tudjon játszani a számítógéppel.

Sok sikert!
   
Mike007 2004. nov.. 14.  12:21 3
Csak az a baj hogy nekem ilyesmire egyenlõre nincs pénzem úgyhogy mégis maradnék a számgépes megoldásnál. találtam is egy progit (guitar rig a neve) aminek egész jó hangzása van viszont késik a hang. ezt a késést mivel tudom kiküszöbölni?
   
segít-õ 2004. nov.. 13.  17:26 2
torzítás real time
ha nem gagyi hangzást akarsz, akkor javaslom vegyél egy nem digitális torzító pedált (pl Boss), na meg egy fasza gitárerõsítõt. A számítógéppel nem lehet jó hangzást elõállítani (legalábbis olcsón).
   
Mike007 2004. nov.. 12.  21:00 1
Segítsetek!
Szisztok! Én még elég kezdõ vagyok a gitározásban viszont nem rég vettem egy gitárt (Ibanez) sajnos erõsítõt már nem tudtam venni pénzhiány miatt... viszont számgéphez hozzá tudom kötni de sehogy se akar összejönni hogy real time-ban szóljon van win98-am meg xp-m is meg egy SBLive hangkártyám és 5.1 hangrendszerem. Mien progi(k) kell(enek) ahhoz hogy rendesen tudjak jáccani a gityómon? nekem igazából fõleg a torzítás kellene de nem ilyen gagyi fajta (mert olyat már találtam) hanem valami jó! segítségeteket elõre is köszönöm!

Mike
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky