3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Halálos áramütés elektromos gitár által :-(

Témakörök
Hirdetés
Halálos áramütés elektromos gitár által :-(
Jani Liimatainen 2005. jan.. 6.  09:01 8
Amúgy elég szar, hogy a rock zene, csak ilyen módon kerülhet be a tévékbe...
   
Jani Liimatainen 2004. dec.. 22.  12:57 7
A Nevermore király zene és a Marshall cuccok is ott vannak, amúgy a lentiekbõl nem derül ki, de még Ibanezt is használt!
   
myMusic Admin 2004. júl.. 13.  13:01 6
Szomorú hír
Döbbenten olvastuk a híreket mi is, hihetetlen, ami törént. Ismeretlenül ugyan, de õszinte részvétünket küldjük a zenekar, család, barátok részére minden zeneszeretõ ember nevében!

myMusic.hu
   
Orso 2004. júl.. 13.  11:42 5
:(
Látogassatok el a Sudden Death csapatának honlapjára is.
(www.sdeath.uw.hu) A vendégkönyvet érdemes megnézni, ismeretlen vagy ismerõs zenészek, csapatok, idegenek - rengetegen fejezik ki részvétüket...

:(

Orso
   
Vendég 2004. júl.. 12.  17:48 4
Ez elég morbid! Megnéztem én is a cikket.
   
GB 2004. júl.. 12.  17:07 3
info
Az Indexen most már több info is fenn van:

"A rendõrség továbbra is államigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, a helyszínen szakemberek, köztük a konnektorokat ellenõrzõ érintésvédelmi szakemberek dolgoznak" - mondta az Index kérdésére Kormos Endre, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese hétfõn. "Szándékos bûncselekményrõl szó sincs" - tette hozzá. Az elsõ eredmények szerint a gitáros halálát egy kilazult dugaszoló aljzat okozta, amelybõl kóboráram juthatott az elektromos gitárba, mondta.

A Sudden Death (Hirtelen Halál) nevû zenekar gitárosa az óbudai Piccolo rockkocsmában szenvedett halálos áramütést szombat éjjel. A szerencsétlenül járt zenészt társai megpróbálták elsõsegélyben részesíteni, ám még a helyszínen életét vesztette, a kiérkezõ mentõk már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Epilepsziának hitték

A Színes Mai Lap hétfõi beszámolója szerint a szórakozóhelyen szombatonként rendszeresen kisebb zenekarok léptek fel, így volt ez múlt hétvégén is, ám a fiatal gitáros alig valamivel a fellépés kezdete után holtan esett össze.

A Blikk egy, a közelben lakó szemtanút idéz, aki szerint a baleset után a koncerten bulizó fiatalok egymás vállára borulva sírtak. Miután a gitáros elõször térdre esett, majd elterült, a közönségbõl néhány ember epilepsziás rohamra gyanakodott. A bulvárlap meg nem erõsített információi szerint a zenekarok korábban is panaszkodtak, hogy a szórakozóhelyen probléma van az árammal, de senki nem vizsgálta meg a konnektorokat.

A legjobb erõsítõ

A Sudden Death honlapján közölt életrajzból kiderül, hogy a nyolc éve gitározó fiatalember Metallicán, Guns 'n' Roseson és a Pokolgép zenéjén nevelkedett. Legutóbbi kedvence a szöveg tanúsága szerint a Nevermore volt. A bemutatkozás végén közölte mottóját is, amely így hangzik: "A legjobb erõsítõ M-el kezdõdik és arshallra végzõdik!"
   
Vendég 2004. júl.. 12.  15:15 2
??
Ki mit kit hol? Bõvebben mi történt??
   
GB 2004. júl.. 12.  09:16 1
Halálos áramütés elektromos gitár által :-(
Ki tud valamit az eset körülményeirõl?
Hogyan fordulhat ez elõ?
Szar volt az erõsítõje?
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky