3430 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2013. május 23.

Új korszak kezdődött a Hajógyári-szigeten

Copyright:

Új időszámítás kezdődött 2013. május 18-án a Hajógyári-szigeten. Az új korszak első, biztonságban átmulatott éjszakáján már túl vagyunk. A szórakozóhelyek üzemeltetését új cégek vették át, mert a terület tulajdonosa így látta garantáltnak a bérleti díj pontos megfizetését, valamint a kulturált szórakozás biztosítását. Véget ért a Vizoviczki-korszak! - A Hajógyári-szigeti szórakozóhelyek közleményét olvashatjátok!

A hét új cég összefogott, hogy ez a korszak különbözzön is az előzőtől. Minden erőnkkel fellépünk nem csak a kábítószerek terjesztői, hanem azok fogyasztói ellen is. A korábbinál is hatékonyabb kampányt indítottunk a drogok ellen. Csak pár példa azokból az intézkedésekből, amelyeket ezért is hoztunk: örökre bezártuk a mámoros partikról elhíresült Coronita klubot, új biztonsági szolgálatot bíztunk meg a feladattal, kiszűrjük a fiatalkorúakat a szórakozóhelyeinkről, detektoros kapukat állítottunk fel a sziget bejáratában és védőkorlátot húztunk fel végig a Duna partján.
 
Nagyon sajnáljuk, hogy miközben elszántan küzdünk egy biztonságos és kulturált szórakoztató központ kialakításáért, a mosdóban felvett, saját bevallása szerint is "beállt" vendég szavaiból vezető hír lett egy napilapban. A Hajógyári-sziget szórakozóhelyei mindent megtesznek azért, hogy a jövőben még a cikkben említett eset se fordulhasson elő.
 
Támogatjuk az egész országra, minden szórakozóhelyre kiterjedő rendőri és hatósági ellenőrzéseket annak tudatában, hogy a mi klubjainkban minden erővel és mérhető eredménnyel küzdünk a kábítószerek terjesztése, illetve fogyasztása ellen! Célunk, hogy az ország legbiztonságosabb klubjaiként tartsák számon a Hajógyári-szigeten található szórakozóhelyeket.
 
Igyekszünk a Hajógyári-szigetből egy olyan szórakoztató központot varázsolni, ahol nem csak a hangos zenéé a főszerep. Terveink között szerepel, hogy napközben gasztronómiai fesztiválokat, kulturális rendezvényeket, egészségnapokat, családi piknikeket szervezünk, megszólítjuk az állatbarátokat, hogy a Hajógyári mindenkié lehessen és a környéken élők is szívesen látogassanak ide.
 
 
Hajógyári-szigeti szórakozóhelyek

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 29.

Palackposta kihívás - új dalok írására buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek. Tovább

2020. március 29.

Kárfelmérés: a válaszadók 95,8%-ánál volt programlemondás

Közel kilencszáz, a könnyűzenében valamilyen módon érintett kolléga töltötte ki az elmúlt tíz napban a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (KÖSZI) olasz mintára készült elektronikus kérdőívét, ami elsősorban a szférában már látható károkat igyekezett felmérni. Március 11-e után a válaszadók 95,8%-ának kellett előre leszervezett programokat lemondania, illetve ezek többségét (82,4%) megpróbálni egy későbbi időpontra áttenni. Tovább

2020. március 29.

Elindul a #mertkelladal kampány

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar könnyűzenét ebben a nehéz helyzetben. Tovább

2020. március 29.

Kék és Narancssárga Produkció: Az új közösségben megújultam, de a hangzás - amit egy ország megszeretett - marad!

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik. Tovább

2020. március 28.

Koronavírus: rászoruló szerzőknek és előadóművészeknek segít az EJI és az Artisjus

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) és az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület. Az összehangolt intézkedéssel azoknak az előadóművészeknek és könnyűzenei szerzőknek nyújtanak segítséget, akik a koronavírus miatt elmaradó előadásaik és más munkáik következtében vesztik el jövedelmüket.
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky