3429 zenekar 12450 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2016. január 28.

Mit ad nekünk a Muriel és Copy Con Sopronban?

Copyright:

Jó kérdés! Tulajdonképpen akár így is közelíthetnénk a Muriel zenekar 2016. február 6-án szombaton soproni koncertje elé, hiszen van pár új ügy, ami a csapat további népszerűségét növelheti. Ja, és Copy Con is ott lesz ezen az estén a Hangárban.

Aki ismeri a Muriel zenekart az tudja, hogy fülbemásznak. Első, az 1G Records gondozásában megjelent lemezük nagy siker volt, mely el is indította őket a siker felé vezető úton. Budapesten ritkán koncerteznek és akkor sem nagy közönség előtt, de alkalomról-alkalomra nyomon követhető a  fejlődés, ráadásul minden esemény nyomot hagy az energikusságukban.

Ami az első „Muriel” című lemezről érdekesség, hogy még az új, második lemez megjelenése előtt egy utolsó klipet mutattak be, melyet a „Position” című dalhoz készítettek.

 

 

A különleges klip remek felvezetése a 2016. február 8-i, a soproni Hangárban megrendezésre kerülő koncertnek. A filmhez a fotókat Kleb Zsófi készítette, melyeket Tóth András animálta a megfelelő ritmusra.

Február 8-án Sopronban a főzenekar Copy Con lesz, aki szintén új lemez megjelenés előtt áll, melynek a bemutatója majd 2016 április 1-én lesz az Akvárium NagyHalljában.

Copy Con koncert
Vendég: Muriel
2016. február 8., szombat
Hangár, Sopron

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Event

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

2020. február 26.

Hazalátogat Alanis Morisette

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette 12 év után újra fellép Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncerten egyrészt a világkörüli turnéja, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulójának ünneplésére kerül sor, másrészt remélhetőleg az egyelőre párszavas magyartudását is gyakorolni, bővíteni fogja az énekesnő! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky