3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2015. június 3.

Ocho Macho a győzelemről

Copyright:

A Nagy-Szín-Pad tehetségmutató győztese sajtóközlemény helyett, egy igazán impozáns levélben köszöni meg rajongóinak/barátaiknak/munkatársaiknak a támogatást és a szeretetet. Meg persze azt, hogy remek fesztiválok nagyszínpadán játszhat a nyáron. A tovább után ezt olvashatjátok.

A Nagyszínpados győzelmünket ezúton ajánljuk és köszönjük Nektek, a közönségünknek. Nélkületek ez nem történt volna meg, Ti is tudjátok, mi is tudjuk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy eljöttök a koncertjeinkre, hogy pénzt adtok a zenénkért, és most az sms-ekért. Köszönjük, hogy együtt hupogunk, hogy adhatunk Nektek, és köszönjük, hogy kaphatunk. Mert ez így kerek. Nélkületek mi nem lennénk. Köszönjük szépen.
Köszönjük Nektek, családtagjainknak. Hogy mellettünk vagytok ebben az abnormális életvitelünkben, hogy akkor is támogattok, ha alig láttok minket. Hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek vagyunk, és osztoztok az örömünkben és a zenélés iránti örök szenvedélyünkben.

Köszönjük Nektek zenésztársainknak, akikkel együtt zenéltünk a bandában is, vagy az ország színpadain egymás előtt-után-alatt-felett. Ti mind a részeink vagytok, köszönjük, hogy adtatok magatokból egy darabot nekünk. Legyen élőzene Magyarországon!

Köszönjük Nektek, a csapatunknak, a stábnak akik velünk dolgoztok, és valaha velünk dolgoztatok. Mindegy, hogy nevezünk Titeket, menedzser, kiadó, szervező, sajtós, online-os, road, sofőr, hangmérnök, vj, vagy bármi más, a lényeg, hogy emberek, a barátaink vagytok, örömben-bánatban.
Köszönjük, hogy Ti is ugyanolyan szívvel és lelkesedéssel toljátok az ügyünket, a közös ügyünket.

Köszönjük Nektek a mentorainknak, segítőinknek, szponzorainknak, támogatóinknak. A Ti anyagi, eszközbeli, vagy szellemi hozzájárulásaitok mindig löknek és löktek rajtunk.

Köszönjük Nektek, promótereknek, szervezőknek, rendezvényeseknek, polgiknak, a kluboknak, fesztiváloknak, művházaknak az egész országban, hogy elhívtok fellépni Magatokhoz és, hogy együtt hupogunk. Nem soroljuk a helyszíneket, mert szerencsére hosszú lenne, de mind a szívünkben éltek.

Köszönjük Nektek, a Nagyszínpad szervezőinek, hogy gondoltatatok ránk, hogy beválogattatok a jelölhető bandák közé. Köszönjük Nektek, akik beszavaztatok a jelölt kilenc zenekar közé, és akik ebben a két hétben végig körülöttünk voltatok és segítettek elevickélni az “élő adás varázsában”. Köszönjük a bizalmatokat, reméljük nem bántátok meg:)

Köszönjük Nektek, a média munkatársainak, akik esélyt adtok a dalainknak rádióban, tv-ben, hogy még több emberhez eljussunk. Akik érdeklődtök irántunk, akik kérdeztek és akiknek válaszolhatunk. Továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Végül köszönjük Nektek, a munkaadóinknak, hogy még nem rúgtatok ki minket a munkahelyünkről a sok hiányzásunk és szabadnap ellenére :)

Találkozunk a fesztiválokon! A Nap süssön rátok!

Köszönjük!

Ocho Macho (Andor, Dani, Gergő, Gyuri, Krisztián, Marci, Mike, Perez)
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. május 21.

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ - új klippel jelentkezett SZILÁRD

Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás, - eredetileg romantikus dal - most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára. Tovább

2020. május 20.

Sokáig vártalak: „csak szép... ha minden igaz” – Elefánt klippremier

Az Elefánt zenekar a karantén idején sem tétlenkedik: szemet gyönyörködtető, szívet kifacsaró klipet jelentettek meg május elején. Tovább

2020. május 20.

ANIMAL CANNIBALS: GRILLEZZ!

A Kannibálok egy új, vidám nyári tracket készítettek a karantén alatt - megérkezett a „Grillezz!”. Tovább

2020. május 19.

Különleges animációs videóval vezeti fel új lemezét a nemzetközi szintéren is elismert duó

A könnyed electronica szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy Kirstine Stubbe Teglbjærg-al közös dallal vezeti fel a lemezét, amely az önismeret mélyebb lehetőségeinek kiaknázása felé próbál utat mutatni. A formáció régóta várt második, Colourwave című albuma május 29-én lát napvilágot, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte. Tovább

2020. május 18.

Önmagunkkal való küzdelem súlyos őszinteséggel a NEW FRIEND REQUEST új klipes dalában: Várni Fáj

Május 31-én jelenik meg az online zenemegosztókon a NEW FRIEND REQUEST második nagylemeze, LÉLEKGYILKOSSÁG címmel. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky