3427 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2015. június 3.

Ocho Macho a győzelemről

Copyright:

A Nagy-Szín-Pad tehetségmutató győztese sajtóközlemény helyett, egy igazán impozáns levélben köszöni meg rajongóinak/barátaiknak/munkatársaiknak a támogatást és a szeretetet. Meg persze azt, hogy remek fesztiválok nagyszínpadán játszhat a nyáron. A tovább után ezt olvashatjátok.

A Nagyszínpados győzelmünket ezúton ajánljuk és köszönjük Nektek, a közönségünknek. Nélkületek ez nem történt volna meg, Ti is tudjátok, mi is tudjuk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy eljöttök a koncertjeinkre, hogy pénzt adtok a zenénkért, és most az sms-ekért. Köszönjük, hogy együtt hupogunk, hogy adhatunk Nektek, és köszönjük, hogy kaphatunk. Mert ez így kerek. Nélkületek mi nem lennénk. Köszönjük szépen.
Köszönjük Nektek, családtagjainknak. Hogy mellettünk vagytok ebben az abnormális életvitelünkben, hogy akkor is támogattok, ha alig láttok minket. Hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek vagyunk, és osztoztok az örömünkben és a zenélés iránti örök szenvedélyünkben.

Köszönjük Nektek zenésztársainknak, akikkel együtt zenéltünk a bandában is, vagy az ország színpadain egymás előtt-után-alatt-felett. Ti mind a részeink vagytok, köszönjük, hogy adtatok magatokból egy darabot nekünk. Legyen élőzene Magyarországon!

Köszönjük Nektek, a csapatunknak, a stábnak akik velünk dolgoztok, és valaha velünk dolgoztatok. Mindegy, hogy nevezünk Titeket, menedzser, kiadó, szervező, sajtós, online-os, road, sofőr, hangmérnök, vj, vagy bármi más, a lényeg, hogy emberek, a barátaink vagytok, örömben-bánatban.
Köszönjük, hogy Ti is ugyanolyan szívvel és lelkesedéssel toljátok az ügyünket, a közös ügyünket.

Köszönjük Nektek a mentorainknak, segítőinknek, szponzorainknak, támogatóinknak. A Ti anyagi, eszközbeli, vagy szellemi hozzájárulásaitok mindig löknek és löktek rajtunk.

Köszönjük Nektek, promótereknek, szervezőknek, rendezvényeseknek, polgiknak, a kluboknak, fesztiváloknak, művházaknak az egész országban, hogy elhívtok fellépni Magatokhoz és, hogy együtt hupogunk. Nem soroljuk a helyszíneket, mert szerencsére hosszú lenne, de mind a szívünkben éltek.

Köszönjük Nektek, a Nagyszínpad szervezőinek, hogy gondoltatatok ránk, hogy beválogattatok a jelölhető bandák közé. Köszönjük Nektek, akik beszavaztatok a jelölt kilenc zenekar közé, és akik ebben a két hétben végig körülöttünk voltatok és segítettek elevickélni az “élő adás varázsában”. Köszönjük a bizalmatokat, reméljük nem bántátok meg:)

Köszönjük Nektek, a média munkatársainak, akik esélyt adtok a dalainknak rádióban, tv-ben, hogy még több emberhez eljussunk. Akik érdeklődtök irántunk, akik kérdeztek és akiknek válaszolhatunk. Továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Végül köszönjük Nektek, a munkaadóinknak, hogy még nem rúgtatok ki minket a munkahelyünkről a sok hiányzásunk és szabadnap ellenére :)

Találkozunk a fesztiválokon! A Nap süssön rátok!

Köszönjük!

Ocho Macho (Andor, Dani, Gergő, Gyuri, Krisztián, Marci, Mike, Perez)
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2019. október 17.

Itt a második Road Movie klip – ezúttal a Vajdaságból

Rúzsa Magdi Kishegyes ihlette dala lett a VOLT Produkció új, Road Movie projektjének második videója. A klipet Varró Zoltán ötlete alapján Gráf Péter rendezte. A videót premier előtt láthatta a közönség a 4. Magyar Klipszemlén, ahol Lobenwein Norbert egy Road Movie különdíjat is átadott. Tovább

2019. október 17.

Jövőre is Budapest a világzene fővárosa

Szinte a világ minden pontjáról érkeztek előadók az idei Budapest Ritmo Fesztiválra, ahol három napon keresztül minden a világzenéről szólt. Egyebek mellett éppen a fesztivál sikerének köszönhető az, hogy jövőre is Budapest lehet a világzene fővárosa, ugyanis 2020-ban ismét a Hangvető rendezheti a Womexet a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál részeként. Tovább

2019. október 17.

Van képlet a tartósságra? - új klippel jelentkezett a Twentees

A twentees harmadik nagylemezéhez készült első videó a Klipszemlén premierezett, és azt mutatja meg, milyen nehéz megtalálni magunkat az Instagram-szűrőkkel teli világban. A zenekar ősszel a Zaporozseccel turnézik,  október 17-én, az ELLÁTÓházban lesz az első közös koncert. Tovább

2019. október 16.

Elektro és sludge – dupla klip a Clayfeettől

Egyszerre két videoklipet is kihozott a Clayfeet. A szintipopos, new wave-es duó – és zenéjük – szerepet kapott a Farkasok című rövidfilmben, melynek anyagából az Evolve két változatához is készült egy-egy videó. Tovább

2019. október 16.

Megvannak a legjobb magyar klipek!

Csütörtök este a teltházas Akvárium klubban kiderült, hogy kik csinálták az elmúlt év legmenőbb zenei videóit. A 04. Magyar Klipszemlén  Hajós András és Fluor vezénylésével harminc szakmabelit díjaztak. A fődíjjal járó pénzt, sikert, csillogást a Carson Coma vitte el. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky