3428 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2013. október 27.

Bemutatkozik az eXtensive!

Copyright:

Az eXtensive zenekart 2012 júniusában alapította három jó barát: Héjja Krisztián (kiki), Horvay Máté (matt) és Dolmán Attila (atee). Bár a pop punkot játszó banda még csak közel másfél éves, máris számos koncertet és egy EP lemezt tudhat magáénak.

Kiki és Máté 2011-ben kezdett el együtt zenélni, korábbi zenekaruk mellett egy új projekten dolgozva. Kisebb keresgélés után, 2012-ben találtak rá dobosukra, Atira és június 30-án meg is tartották az együttes első hivatalos próbáját.

 
Ezt követően a fiúk hamar megjárták Budapest ismertebb helyeit (pl. Rocktogon, Zúzda Rockkert, Menta Terasz) valamint 2012 októberében a floridai There For Tomorrow és a birminghami Kyoto Drive előzenekaraként játszhattak a Dürer Kertben. 
Közel huszonöt dalt írtak mindössze egy év alatt és 2013. június 1-jén megkezdték első középlemezük stúdiófelvételeit. A hat számból álló EP - mely címét a zenekar nevéről kapta - a banda első születésnapján, június 30-án jelent meg.
 
Azóta megjártak több rádiót, például a Class Fm-et, ahol augusztusban Kisó műsorában adtak interjút, valamint lejátszásra került DUCK című daluk is.
Mivel zenéjükben megtalálhatóak mind a rock, a punk és a pop műfaj elemei, így minden korosztály meglelheti benne a maga ízlését. Dalaik többnyire gimnáziumi szerelmekről, barátságról, bulizásról, tinédzsekori problémákról szólnak.
 
 
A zenekar mostani tervei között szerepel egy kisebb turné és egy klip is, amely képvilága reményeik szerint tükrözi majd a zenéjükben tapasztalt energiát és lendületet.
 
 

 
 
A zenekar hivatalos oldala megtalálható a Facebook-on, számaik pedig meghallgathatók, valamint ingyenesen letölthetőek ITT.
 
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. szeptember 21.

Ego tréning - megjelent Szilárd új EP-je

Balanyi Szilárd, a Quimby zongoristája új EP-t jelentetett meg szólóformációjával. A popos dalok szerelemről, belső vívódásról szólnak, de mintha 2020 előszele is megcsapta volna már Szilárdot dalszerzés közben. A hatszámos EP-t Stuttgartban rögzítették, a címadó dalhoz pedig klip is készült, mely a lemezzel egyidőben debütál. Tovább

2020. szeptember 18.

Wunderlich József első lemeze a SKIZó

A Pál utcai fiúk és a Nagy Gatsby zenés darabok főszereplője, Wunderlich József a Vígszínház színésze megjelentette első szólólemezét, a SKIZót. A 14 dalból álló album 14 különböző lelkiállapotot tár fel, ennek megfelelően nem csak témáiban, de stílusában is nagyon sokszínű és változatos anyag lett. A lemezről máris itt az első klip is, mely a Ragasztva című dalhoz forgott. Tovább

2020. szeptember 18.

Anne-Marie dalát keverte a Metzker Viki

Anne-Marie és Doja Cat közöse üstökösként robbant be a nyárba, „To Be Young” című szerzeményük pillanatok alatt vette le a lábáról a rajongókat, a két szépség mellé pedig most egy harmadik is csatlakozik, ráadásul egy magyar bombázó személyében. Tovább

2020. szeptember 16.

Premier! A Sztárban sztár leszek! nyertese önálló szerzeménye

Bár saját bevallása szerint alapvetően a színházi világban mozog, Békefi Viki színpadi tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Miután megnyerte a Sztárban sztár leszek! első évadát, ahol adásról-adásra más bőrébe bújva nyűgözte le a zsűrit és a közönséget egyaránt, most végre saját magát alakíthatja. És milyen jól áll neki! Tovább

2020. szeptember 16.

ENNYI - megjelent Dzsúdló új dala

A fiatal pop-trap előadó 2020 áprilisában jelentette meg bemutatkozó lemezét, a Fotofóbiát. A napokban megjelent "Ennyi' egy új fejezet / korszak nyitódala. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky