3426 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2013. május 23.

Mystery Gang 15. Birthday Party! Zöld Pardon

Copyright:

A Mystery Gang zenekar 15. születésnapját ünnepli 15 dallal, a már tradicionális koncert helyszínükön a Zöld Pardonban, vendégzenészek, Dj-k meghívásával csak nektek, csak veletek! Az ünnepi koncert 2013. Június 1-én, szombaton lesz a Rákóczi-híd budai lábánál.

A zenekar visszapillant az elmúl sikeres évekre, de nem a könnyes nosztalgiázás lesz az uralkodó az estén, hanem a féktelen feeling és az örömzenélés! Az évek mögé nem lehet elbújni, az a lényeg, hogy most ki vagy, és mit mutatsz. A srácok be fogják bizonyítani, hogy a rockabilly tüze csak egyre jobban gerjed! A Mystery Gang-ről végtelen litániát lehetne írni, de mindenki tudja, hogyan lettek ünnepelt zenekar a rockabilly őshazájában, Amerikában, de ugyanígy a világ másik szegletében, Bulgáriában, Ukrajnában is sztárnak kijáró fogadtatásban volt részük, és Qltikus zenekarrá váltak Európa és a világ számos országában. Említhetnénk a lemezsikereiket és a kiemelt helyszíneken rendezett nagysikerű MÜPA, Millenáris, Sziget, Blues patika és milliónyi klub koncertjüket is. 
 
A zenekar most a ZP színpadán indít rongyláb partyt a kortalan jampecek, pinup lányok számára és mindazoknak, akik ezt a muzsikát és a három kivarrt vagányt szeretik. A koncertre is várjuk a régi szerelmeket, és azokat, akik szép számmal és lelkesedéssel mindig is segítették a Mystery Gang útját, ügyét, és így részesei lehettek a banda életének és a sikereinek.
 
Az ország elsőszámú rockabilly zenekara, a Mystery Gang, Peti, Singer és Laci 15 éve kerekedő álma a szemünk láttára fog beteljesedni, a Birthday Partyn felgurítják nekünk a nyári napot az égre (időjárástól függetlenül), és az évtized legnagyobb koncertjére készülnek veletek, csak nektek. Köztünk járnak, velünk együtt élnek ebben a városban, és nekünk zenélnek június 1-jén a ZP színpadán. Boldog szülesnapot Mystery Gang!
 
Gyere, gyere, ki a Zöld Pardonba, és bulizz egy nagyot a 15 éves Mystery Ganggel!
 

Mystery Gang 15. Birthday Party!

Június 1., szombat

Zöld Pardon (1117 Budapest, Neumann János utca 2., Rákóczi híd budai hídfő)

Jegyár: 600 Ft

 

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. január 24.

Először látogat Budapestre BEXEY

BEXEY a brit hip-hop színtér egyik leginnovatívabb feltörekvő tehetsége készen áll arra, hogy eljuttassa Blood, Magic & Diamonds című kislemezét a nagyvilághoz. A fiatal rapper zenéjében erőlködés nélkül, a legnagyobb természetességgel keveri a legkülönfélébb stílusokat, május 8-án pedig élőben is megnézhetjük a Dürer Kertbe a britek új reménységét. Tovább

2020. január 23.

A Rival Sons melegíti be a közönséget az Aerosmith előtt!

Napsütötte pszichedélia és ellenállhatatlan dallamtapadás... Itt az ideje találkozni az új kedvenc bandáddal
  Tovább

2020. január 23.

Michael Malarkey holnap nálunk is bemutatja új lemezét

A Kék-könyv Projekt és a Vámpírnaplók karizmatikus sztárja új, Graveracer című lemezét mutatja be január 27-én a Dürer Kertben. A tehetséges színész, énekes-dalszerző az új lemezt a saját Odüsszeiájának tartja.
  Tovább

2020. január 15.

The Carbonfools lemezbemutató turné

Elindult a zenekar Carbonsun címen megjelent albumának bemutató turnéja, melynek budapesti államása az A38 Állóhajó lesz 2020. január 23-án. Tovább

2020. január 15.

Évnyitó Margaret Island duplakoncert

2020. január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky