3428 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2013. március 6.

Bemutatkozik DJ Vidoven legelső saját dala

Copyright:

2012 év végén készítette el legelső saját videoklipjét Find You címmel DJ Vidoven, akinek neve már ismerősen csenghet a zeneiparban jártas lemezlovasoknak, és nemcsak amiatt, hogy a fiatal tehetség Krajczár Péter aka Krash, Tranzident, valamint egy angol sztár DJ, Matt Darey szakmai támogatását élvezi.

2012 év végén készítette el legelső saját videoklipjét Find You címmel DJ Vidoven, akinek neve már ismerősen csenghet a zeneiparban jártas lemezlovasoknak, és nemcsak amiatt, hogy a fiatal tehetség Krajczár Péter aka Krash, Tranzident, valamint egy angol sztár DJ, Matt Darey szakmai támogatását élvezi.

2010-ben a CLS Records remixpályázatát nyerte meg, majd 2 évvel később 2. helyezést ért el a finnországi Darude által meghirdetett remixversenyen, így nem csoda, hogy trackjeit már Európa-szerte játsszák: Spanyolországtól az Egyesült Királyságon át egészen Görögországig.

A tehetséges lemezlovas hosszú évek óta pörgeti a lemezeket, így számos helyi és vidéki klubban is megfordult már. Állt a Club Crime, a Club Arsenal, a Golden Age, a Club K.O., a Choppers, az Y2k, a Club Amnesia, a Club Speed, a Klub Fellaz, a Club Of Angels, a Lounge Music Club, a Coxkpon, az R33, a Cinema Hall és a Coronita Cafe lemezjátszói mögött is. Ráadásul ez mindössze néhány hely abból a terjedelmes listából, ahol az ország szinte összes jelentős lemezlovasával játszott.

 

 
DJ Vidoven szettjei a játékidőtől függően felépülhetnek akár deep, elektro és progressive trance/house zenékből is. A fiatal lemezlovas szereti a hosszú szetteket, akár 7-8 órásakat is vállal, mert így teljes egészében megmutathatja saját zenei hangzásvilágát, valamint zene iránti szeretetét és lelkesedését. Vidoven számára létfontosságú a közönséggel kialakított pozitív kapcsolat, a trance zene igazi küldetését, a szeretetet és a boldogságot hirdeti, és igyekszik a legteljesebb módon átadni közönségének - ennek eredménye mindig az önfeledt bulizásban és a jó hangulatban ölt testet.
 
A fellépések mellett számos rádió számára is készített live mixeket. Szinte mindegyik szülőföldje környékén működő rádióban rendszeresen játszották mixeit, emellett angol nyelvterületen is érdeklődtek produkciója iránt. Saját műsorral is jelentkezett TranceR címmel, ahol az uplifting világát mutatta be hétről hétre. 1-2 éve a zenei producerkedés világába is belekóstolt, mert az évek során a saját zenei munkásság fontosságát, jelentőségét is elismerte.
 
DJ Vidoven trackjei a világ összes kisebb és nagyobb digitális lemezforgalmazó portálján (iTunes, Beatport, Trackitdown, Juno download, CdjShop, stb.) megjelennek és elérhetők. De nemcsak saját zenék készítésével foglalkozik, örömmel remixel hazai és külföldi előadóknak is, akár saját stílusától eltérő zenekaroknak is, hogy megmutathassa miről is szól az igényes rock és underground hangzás az ő zenei nyelvén kifejezve.
 
2011 nyarán megismerkedett a magyarországi egyetlen trance party-kat szervező csapat egyik alapítójával, Tebronnal. A közös pozitív kapcsolat eredményeként számos party-n pörgették együtt a lemezeket nemzetközi nevek társaságában is. Ilyen volt a német Kyau&Albert páros, a norvég Orjan Nilsen és az ír John 'o Callaghan. Folyamatos produceri kapcsolatban van DJ Ton Tb-vel (Three Drives, Hollandia), akitől remek instrukciókat kap produceri tevékenysége során. Vidoven azonban úgy gondolja: „Én DJ vagyok, és mindig az is maradok!”
 
Forrás: lightmedia
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. július 23.

Július 25-én először koncertezik a Bagossy Brothers Company a Plázson

A Bagossy Brothers Company fénysebességgel került fel a nagyszínpadokra, idén először pedig a siófoki Plázs közönsége is élőben hallhatja őket és együtt énekelhetik most szombaton az olyan slágereket, mint a Valahol itt vagy, vagy az Olyan Ő. A Bagossy Brothers Company koncertje után sem áll meg az élet: három különféle helyszínen várnak partykkal, de már pénteken érdemes itt kezdeni a hétvégét Metzker Viktóriával, illetve Rakonczai Imre Piano estjével. Tovább

2020. július 8.

Első magyar klubkoncertjére érkezik az Akváriumba a Metronomy

2021. áprilisában igazi zenei kuriózum érkezik Budapestre. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb angol indie pop bandája, a Metronomy lép majd az Akvárium Klub színpadára. Tovább

2020. június 12.

Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár! Tovább

2020. június 2.

Elmarad az idei Electric Castle Fesztivál Erdélyben

Idén júliusban rendezték volna a 8. Electric Castle fesztivált - Kolozsvár mellett a történelmi jelentőségű Bánffy Kastélyban-, de a járványügyi helyzetre való tekintettel jövő évre halasztják. Tovább

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky