3429 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2013. február 20.

Andrea Bocelli Barack Obamának énekelt

Copyright:

A washingtoni Hilton Holteben 61. alkalommal megrendezett tradicionális National Prayer Breakfast nevű eseményen - amelyen az elnökön kívül hagyományosan jelen van az alelnök, és a vezető képviselők is - politikai hovatartozástól függetlenül több ezer amerikai együtt imádkozik.

A ceremóniát Andrea Bocelli előadása nyitotta és zárta, Händelt és Schubertet énekelt. A lenyűgöző fellépést követően maga Barack Obama és felesége, Michelle voltak az elsők, akik állva tapsolták meg a művészt, majd őket követve hatalmas álló ováció követte az egész közönség részéről.

Egy ilyen politikai eseményen való részvétel azonban más szempontból is fontos, hiszen Bocelli közszereplőként is nagy szereppel bír, kiváltképp a szolidaritás, a béke és a hit terén.
 
„Ezt az egészet úgy élem meg, mint egy valóra vált álmot. Sajnos a hazámban rengeteg probléma forrását az jelenti, hogy a politikusok (mind a jobb-, mind a baloldaliak) nem beszélnek egymással.”- nyilatkozta meghatódva az olasz tenor. „Ebben az országban, ahol én már olyan sok szeretetet és elismerést kaptam, ma rengeteget okultam. Szeretnék visszatérni Olaszországba, és továbbadni mindazt, amit ma itt tanultam. Számomra rendkívül fontos, hogy együtt tudjunk imádkozni.”
 
A National Prayer Breakfast egy különleges lehetőség a világ befolyásos vezetői számára, hogy a keresztény testvériség és a közös hit érdekében félretegyék  a politikai-, szociális-, és kulturális különbségeiket.
 
Forrás: Universal Music Hungary

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

2020. június 24.

Bejelentették az első fellépőket régiónk egyetlen idei nagyfesztiváljára, az újvidéki EXITre

Bejelentették az augusztus közepére tolódott EXIT fesztivál első 30 fellépőjét, valamint a programhelyszíneket. Régiónk egyetlen idei nagyfesztiválja - nem meglepő módon - főleg Európára és az elektronikus színtérre fókuszál majd. Amelie Lens (B), Black Coffee (ZA), Nina Kraviz (RUS), Paul Kalkbrenner (D), Boris Brejcha (D), a Tale Of Us (I), Robin Schulz (D), az Ofenbach (F), a Laibach (SLO), LTJ Bukem feat Dynamite MC (D), valamint a 20 évvel ezelőtt első EXIT egyik headlinere, Roni Size (UK) is elfogadta a szervezők meghívását. Tovább

2020. június 10.

Lady Gaga már alig várja, hogy együtt bulizzunk – megjelent a Chromatica

Lady Gaga hatodik albumával egyszerre tér vissza dance-pop gyökereihez, miközben szövegeivel talán minden eddiginél komolyabb témákat feszeget. A mentális problémáiról is mindig őszintén mesélő énekes egy nemrég megjelent interjúban elmondta, hogy saját gyógyulásában is nagy szerepet játszott a Chromatica alkotói folyamata, és fordítva: a dalokra is nagy hatással volt az aktuális belső állapota. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky