3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2012. június 7.

Idén rendezik meg utoljára a Rockmaratont

Copyright:

A XII. Rockmaraton fesztivál 2012. július 9 - 16 között, egy teljes héten át dübörög majd Pécs mellett Malomvölgyi Arborétumban. Négy színpadon, több mint 120 zenekar lép majd fel, köztük 20 külföldi bandával.  

Olyan neves fellépők tisztelik meg fesztiválunkat, mint thrash/death metal legnagyobb ikonja, a Sepultura zenekar alapítója, a brazil születésű Max Cavalera, a Soulfly zenekar élén, vagy a szimfonikus powermetal talán legnagyobb zenekara a finn Stratovarius. A méltán népszerű folk-metalt idén két az orosz Arkona mellett a skót Alestorm képviseli. 
A fesztiválról kihagyhatatlan punk zene egyik ősatyja az angol GBH három év után tér vissza egy koncert erejéig, de ezt a stílust erősíti majd a szlovák Konflikt és az argentin Argies is. Az Egyesült Államokból 2012-ben rekord számú zenekar látogat a Malomvölgybe. A már klasszikusnak számító nagyöregek, mint a Crowbar és a Suffocation mellett olyan népszerű fiatal metál csapatok lépnek fel, mint a Carnifex, a Texas in July vagy a világ egyik legtechnikásabb metálzenekaraként is számon tartott Origin. A magyar rockzenei paletta egészét lefedi a fesztivál idei kínálata, a fiatalabbaknak szóló Depresszió zenekartól, az idősebbek nagy kedvencéig, a P. Mobilig bezárólag. Olyan évek óta kihagyhatatlan magyar sztárokkal, mint a Tankcsapda, az Ossian, Pokolgép, a Lord vagy a Deák Bill Blues Band.    
 
Mivel a Rockmaraton fesztivál célja, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassa a rockzenét, ezért igyekszik kulturált, európai körülmények között, igazi hazai és külföldi zenei csemegék fellépését hazai pénztárcákhoz szabva kínálni. A 2012-es rendezvényre a heti bérlet mindössze 9.990.- forint elővételben, ami a hasonló színvonalú és méretű fesztiválok jegyárának fele, harmada.. Naponta 5-7000 emberre számítunk, összlétszámban a rekordnak számító 60.000 főt szeretnénk elérni.   
 
A hetijegy ára elővételben július 8-ig: 9.990.- Ft
A hetijegy ára a helyszínen: 14.990.- Ft
VIP Pass (csak a hetijeggyel együtt érvényes): 9.990.- Ft
A napijegy ára: 4.990.- Ft
A Nulladik napijegy ára: 2.990.- Ft
Sátorjegy (csak napijegyeseknek, bérlettel ingyenes!): 500.- Ft
Csomagmegőrző (Nonstop): ingyenes
Telefontöltés (csomagmegőrzőben): ingyenes
 

A hetibérletet váltók plombált, szövet csuklópántot kapnak, mellyel a kapunyitástól, kapuzárásig (július 15. 12 óra) tartózkodhatnak a fesztivál területén. A napijegyesek minden nap más-más színű karszalagot kapnak, mely a következő nap reggel 08 óráig jogosít a belépésre. A karszalag át nem adható, a sérült, rongálódott, több darabban lévő szalagok nem érvényesek! 12 éves korig a fesztivál látogatása szülői felügyelet mellett ingyenes, de 7 éves kortól diákigazolvány bemutatása szükséges! 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

2020. február 26.

Hazalátogat Alanis Morisette

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette 12 év után újra fellép Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncerten egyrészt a világkörüli turnéja, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulójának ünneplésére kerül sor, másrészt remélhetőleg az egyelőre párszavas magyartudását is gyakorolni, bővíteni fogja az énekesnő! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky