3428 zenekar 12452 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2011. október 4. | Mtina

Rihanna klipforgatáson lett szerelmes

Copyright:

Rihanna szinte megszállottjává vált az új promójának, amit a napokban forgatott Észak-Írországban. Az énekesnő nemes egyszerűséggel az eddigi legjobbnak minősítette mostani munkáját, melyben egyébként az a bokszolóból lett modell is szerepet kapott, akibe Rihanna a hírek szerint beleszeretett.

A 23 éves énekesnő a napokban forgatta új videoklipjét a We Found Love című számához Észak-Írországban, és alig várja, hogy a rajongói végre láthassák a kész terméket. Állítólag egész héten a képek nyilvánosságra hozatalán törte a fejét, így nem csoda, hogy napokig ettől a hírtől volt hangos a twitter, ahol ezt írta:
 
"Tényleg nem tudom kiverni a fejemből a klipet amit forgattunk! EGYSZERŰEN ez a LEGJOBB videó, amit eddig csináltam! Mindenképpen a kedvencem, nagyon erőteljes!”
 
Annyi már biztos, hogy klip tartalmaz olyan jeleneteket, melyben Rihanna egy fehér autóval üvöltözik, kőkoptatott farmerruhába és hózentrógerbe öltözve. A videó nagyobb részét egy mezőn forgatták, amit azonban el kellett hagynia a stábnak, mikor a tulajdonos besokallt az énekesnő viselkedésétől és magamutogató ruhacsodáitól. A farmer Alan Graham megkérte a stábot, hogy ne az ő földjén fotózzanak, mert kényelmetlenül érzi magát. Ugyanis mikor Rihanna bikinire vetkőzött, melyet zsebkendőkből készítettek, az a farmer számára már túl szexi volt.
 
"Feltűntek dolgok, melyekkel betelt nálam a pohár, így megkértem a stábot, hogy távozzanak.” - mondta a farmer.
"Ha valaki kölcsön akarja kérni a mezőmet és a dolgok helytelenné válnak, akkor azt mondom, hogy ami sok az sok. Nem kívánok semmi rosszat Rihannának és a barátainak. De talán jobban tennék, ha megismerkednének az Istennel."
 
Talán az a jelenet sem vált volna Alan Graham ínyére, melyben Rihanna egyetlen átlátszó topban szerepel a bokszolóból lett 21 éves modellel, Dudley O'Shaughnessy-vel.
 
"Dudley vihogott, mint egy iskolásfiú mikor egy olyan jelenetet kellett forgatniuk ahol Rihannán egy átlátszó top volt" - mondta egy bennfentes.
 
"Rihanna cukkolta a srácot azzal, hogy betekintést engedett neki egyes helyekre. Dudley nem hitte el micsoda szerencséje van. Rihanna barátnői pedig szerelmes dalokkal cukkolják az előadót."
 
A fiút két évvel ezelőtt egy fejvadász felfedezte fel a Londoni Metróban, s habár a 6 láb magas középsúlyú szívesebben kereste kenyerét bokszolóként, és szerette volna, ha kiválasztják a 2012-es Londoni Olimpia csapatába, belevágott a modellkedésbe.
 
Az énekesnő nyilvánvalóan flörtölt a fiúval, a Brit The Sun például állítja, hogy egy forrás látta a barbadosi énekest gyengéden viselkedni a 21 éves volt-olimpiai bokszolóval a forgatáson. Egy bennfentes pedig azt nyilatkozta, hogy "Rihanna nem csinált titkot abból, hogy kedvére volt Dudley fizimiskája."
 
"Rihanna minden lehetőséget megragadott, hogy a közelében legyen, sőt a forgatás egyik szünetében az ölébe is beült. Alapvetően amúgy nagyon tapintatos, de ez most valami más volt."
 
Az énekesnőt azonban már sokakkal összehozták például Drake-kel, a baseball játékos Matt Kemp-pel és Colin Farrell-lel is miután szakított Chris Brown-nal 2009-ben.
 
Forrás: Music-News
 
Mtina
 
 
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. október 19.

Meghalt José Padilla!

2020. október 18-án hajnalban 65 éves korában meghalt José Padilla, spanyol DJ és producer! A szomorú hírt a Facebook-oldalán közölték, mely szerint sajnos elvesztette a rákkal vívott csatáját. Tovább

2020. október 12.

Újra kiadták a Linkin Park legendás lemezét

Kezeket fel, mert megérkezett a Hybrid Theory 20 éves újrakiadása! A jeles nap alkalmából a zenekar egy újabb, eddig kiadatlan felvétellel kényezteti el a rajongókat, hiszen a „Pictureboard”-ot még sohasem hallhatta a közönség. Mike Shinoda 2005-ben tett említést a dalról, 15 évet pihent, most pedig felkerült az ikonikus album újrakiadásának „Forgotten Demos” korongjára. Tovább

2020. október 8.

Madonna David Guetta csillagjegye miatt mondott nemet

Nagyon úgy nézett ki, hogy együtt dolgozik majd Madonna és David Guetta, ám egyszer csak kiderült, hogy a dj milyen csillagjegyben született. Kész! Megszakadtak a tárgyalások... Tovább

2020. október 7.

A rockvilág fejet hajt Eddie Van Halen emléke előtt

A rockvilág legnagyobb sztárjai egy emberként rótták le tiszteletüket a kedden elhunyt gitáros, Eddie Van Halen emléke előtt a közösségi médiában. Többen kiemelték: a zenész forradalmasította a gitározást. Tovább

2020. szeptember 25.

Prince - Valami nagyon különleges érkezett

A zenész, az énekes, a LEGENDA! Prince drágakövekkel írta be nevét a zenetörténelembe. Három évtizedes munkássága alapjaiban rengette meg a szakmát, szinte nem létezett díj, amit ne zsebelt volna be. 1985-ben Oscar-díjat kapott, 2007-ben hazavitte Golden Globe-ot, és 7 Grammy-díjat is nyert. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky