3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2011. január 15. | Anikó

Benzingőzzel kevert aranypor – Quimby lemezbemutató

Copyright:

Nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy már most leszögezzük azt, hogy február 25-én és 26-án teltház lesz a Szikra Moziban! Ugyanis ekkor lesz a Quimby: Kicsi Ország című albumának lemezbemutató koncertje!

Az ország legnépszerűbb koncertzenekara február végén mutatja be új lemezét, a Kicsi Országot. Az eseménynek a Szikra Mozi ad otthon. Nem csak a lemezbemutató miatt lesz különleges ez az este, hiszen a hagyományos Falshangot is ekkor tartja meg a Quimby.

A Kilégzés c. album megjelenése óta 5 év telt el, ezért a rajongók már nagyon várták ezt a stúdiólemezt. Habár ezalatt az időszak alatt sem maradtunk Quimby nélkül, a Lármagyűjtögető és az Ajjajjaj c. EP szolgált új hanganyaggal, valamint kiválóbbnál kiválóbb koncerteken eleveníthettük fel a legjobb Quimby slágereket.

A Kicsi Ország 17 új Quimby dalt tartalmaz, és ennek legjavát biztosan hallhatjuk február végén. Már az elmúlt év végén is bekerült a koncertrepertoárba néhány az új számok közül. Ez alapján nem túlzás valószínűsíteni azt, hogy oltári koncert lesz a lemezbemutató, hiszen elég sok koncertsláger-gyanús dalt tartalmaz ez az új lemez. A Jekyll és Hyde, az Amit kergetek és a Leszek ma én a tiéd is jó eséllyel indul a címért. És ez csak példálózó felsorolás, könnyen fel lehet fedezni hasonló kaliberű dalokat a Kicsi Országon!

A rajongóknak addig még van bő egy hónapjuk arra, hogy minden dalt meghallgassanak még párszázszor a lemezről, hogy utána még nagyobb öröm legyen végre élőben hallani az új Quimby dalokat!

Az előzenekarok terén is kitesz magáért a zenekar: a Tom Stormy Trió, Petruska András és a Tükezoo fogja a Quimby koncertje előtti órákat feldobni! Így nem csak egy Quimby Falshangra, egy Kicsi Ország lemezbemutatóra, de a fenti bandák koncertjeire is belépőt vált az, aki úgy dönt, hogy ott a helye a Szikrában azon az estén.

A jegyeket pedig ne felejtsétek el időben beszerezni, mert a Kicsi Ország lemezbemutató koncertje nem pótolható élmény!

Anikó

Jegyek január 17-től kaphatók:
- a Musiclandben / Tel.: 06-1 365 1929
- a Wave lemezboltban / Tel.: 06 1 269 0754
- a Travel del Mar utazási irodában / Tel.: 06 1 439 0896
- és a helyszínen / Tel.: 06 1 911 0911

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 2.

Elmarad az idei Electric Castle Fesztivál Erdélyben

Idén júliusban rendezték volna a 8. Electric Castle fesztivált - Kolozsvár mellett a történelmi jelentőségű Bánffy Kastélyban-, de a járványügyi helyzetre való tekintettel jövő évre halasztják. Tovább

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky