3428 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. december 14.

Kozsót újratöltötte nekünk az élet

Copyright:

5 év kihagyás után igazi bombameglepetéssel jelentkezik az Ámokfutók! Hazánk legnagyobb slágergyárosa, Kozsó pályafutása során 1,8 millió lemezt adott el, többszörös arany- és platinalemezes előadó, így nem csoda, hogy nehéz helyzetben volt, mikor arra készült, hogy a legnagyobb sikerdalait válogassa össze.

Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint a "Szomorú szamuráj", a "Bad man" a "Bújj mellém", a "Meghalok egy csókodért", a "Ne sírj" vagy a DJ Dominiqe-kal közösen jegyzett "A hold dala", így hamar kiderült, hogy kevés lesz egy hagyományos, 12 felvételt tartalmazó korong, hiszen az elmúlt 15 év alatt az Ámokfutók szinte le sem került a sikerlistákról, egymást követték a slágerek.

A 2010. december 8-án megjelent kiadvány kétszeres meglepetést tartogat a rajongók számára: az "Újratöltve! Reloaded!" című lemezre a nyolc vadonatúj dal mellé az elmúlt évek tizenkét gigantikus slágere is felkerült; természetesen új, korszerű és trendi ruhát kaptak a rádiók által még mindig örömmel játszott nóták; nemcsak újrahangszerelte, de Kozso újra fel is énekelte őket.

A 8 új dal is igen fülbemászó, immáron a mai zenei trendekhez illeszkedő sláger, amelyek között helyet kap majd a latinos, temperamentumos dallamvilág, a lassú, szerelmes dal és az ütemes popsláger is.

Ezen az albumon debütál az Ámokfutók új bombázója, Keira is, aki nemcsak hangjával, de külsejével is elszédíti a férfi rajongókat.

Az új nóták elkészítésébe Kozsó - ahogy azt ő szokta - ismét beleadta szívét-lelkét, és garantálja, hogy ezekbe a dalokba ugyanúgy beleszeretnek majd a dallamos popzene kedvelői, mint az eddigiekbe.

Az albumról kimásolt "Nem számít" című single - a hírvivő új dal - most kezdte hódító útját a rádiós szerkesztők és a hallgatók körében, igazi Ámokfutók-slágerként. A dal a megújult a Ámokfutók oldalon is meghallgatható.

 Az album tracklistája:
1. Szomorú szamuráj
2. A hold dala
3. Bújj mellém!
4. Ezüst eső
5. Kitsit vad a lány
6. Érted fáj!
7. Nem akarok sírni
8. Te vagy minden álmom!
9. Bad man
10. Ne sírj!
11. Meghalok egy csókodért!
12. Miért kell?
13. Régen vége már
14. Ami jó, ami szép
15. Rólad álmodom
16. Forog a világ velem!
17. Nem számít
18. Ez nem egy (bús) búcsúdal!
19. Veled álmodom!
20. Az álmaim s az életem

Kozsó az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, emellett pedig eleget tesz a TV2 műsorfelkéréseinek is, így szinte minden nap találkozhatunk az Ámokfutók frontemberével és december 8-tól a régi-új Ámokfutók-slágerekkel is.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. szeptember 21.

Ego tréning - megjelent Szilárd új EP-je

Balanyi Szilárd, a Quimby zongoristája új EP-t jelentetett meg szólóformációjával. A popos dalok szerelemről, belső vívódásról szólnak, de mintha 2020 előszele is megcsapta volna már Szilárdot dalszerzés közben. A hatszámos EP-t Stuttgartban rögzítették, a címadó dalhoz pedig klip is készült, mely a lemezzel egyidőben debütál. Tovább

2020. szeptember 18.

Wunderlich József első lemeze a SKIZó

A Pál utcai fiúk és a Nagy Gatsby zenés darabok főszereplője, Wunderlich József a Vígszínház színésze megjelentette első szólólemezét, a SKIZót. A 14 dalból álló album 14 különböző lelkiállapotot tár fel, ennek megfelelően nem csak témáiban, de stílusában is nagyon sokszínű és változatos anyag lett. A lemezről máris itt az első klip is, mely a Ragasztva című dalhoz forgott. Tovább

2020. szeptember 18.

Anne-Marie dalát keverte a Metzker Viki

Anne-Marie és Doja Cat közöse üstökösként robbant be a nyárba, „To Be Young” című szerzeményük pillanatok alatt vette le a lábáról a rajongókat, a két szépség mellé pedig most egy harmadik is csatlakozik, ráadásul egy magyar bombázó személyében. Tovább

2020. szeptember 16.

Premier! A Sztárban sztár leszek! nyertese önálló szerzeménye

Bár saját bevallása szerint alapvetően a színházi világban mozog, Békefi Viki színpadi tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Miután megnyerte a Sztárban sztár leszek! első évadát, ahol adásról-adásra más bőrébe bújva nyűgözte le a zsűrit és a közönséget egyaránt, most végre saját magát alakíthatja. És milyen jól áll neki! Tovább

2020. szeptember 16.

ENNYI - megjelent Dzsúdló új dala

A fiatal pop-trap előadó 2020 áprilisában jelentette meg bemutatkozó lemezét, a Fotofóbiát. A napokban megjelent "Ennyi' egy új fejezet / korszak nyitódala. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky