3428 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. július 7.

Judie Jay és Deck Attack a dobogóra tör

Copyright:

Judie Jay és a Deck Attack Dj Infragandhija is igen sokat dolgoznak a Secta Chameleonnal, és most egy újabb közös szál akadt a munkásságukban: mindketten továbbjutottak a Beck’s Different By Choice Awards példaképkereső verseny második fordulójába. Judie épp a Secta Chameleon Sab-jával készíti új lemezét.

Judie Jay fiatal kora ellenére immár 12 éve van jelen a budapesti zenei világban. Nemrég jelent meg a Secta Chameleonnal közös lemezük, akikkel a Deck Attack Dj Infragandhija is igen sokat dolgozik együtt. Judie emellett épp saját lemezét készíti:
- Szeretném, hogy minden dal kicsit más stílusú legyen az albumon! – mesélte Judie. - Elektronikus alapokat bolondítunk meg különböző instrumentális sokszínű, multikulturális zenékkel. Ez a sokszínűség engem és az életvitelemet is jellemez, hisz szinte létszükségletté vált nálam a változatosság. Rengeteg vendégzenésszel és énekessel dolgozom együtt, az egyik dalt például Nina Simone unokaöccsével, Bryant Goodman-el tervezem felvenni.

Infragandhi a Secta Chameleonnal közös remixek mellett kitartóan csinálja a Deck Attacket immár 8 és fél éve, illetve külföldön is egyre több helyen jelennek meg lemezei.

- Nemrég jött ki Németországban egy EP, illetve épp egy new york-i, egy ausztriai és egy washingtoni kiadónak készítünk mixeket. Emellett hamarosan egy filmzenén is dolgozunk, és kedvesem, Cseke Eszter műsorának, az On the Spotnak is szerkesztem a zenéjét. Szeptembertől újra indul a klubestünk a West Balkánban - mondta Infragandhi.

Judie Jay és a Deck Attack is a jelöltek között volt a májusban indult Different by Choice Award elnevezésű, nagyszabású példaképkereső kampányban. A megmérettetés első fordulóján mindketten túl is jutottak, azaz bekerültek a tíz döntős közé, akik közül hamarosan kikerül az ország három legtehetségesebb példaképe.

- Több példaképem is van. - avatott be Judie. - Anyai nagymamám, aki 3 gyermeket nevelt fel varrónői fizetésből egyes-egyedül. Vagy apai nagymamám, aki minden borzalom ellenére mindent megtett családjáért a háborúk alatt. Ők ráadásul a legkedvesebb és legszeretetreméltóbb emberek voltak, akiket valaha ismertem. Arra, hogy miért is van szükség példaképekre, szerintem egy Moliére idézet a legmegfelelőbb válasz: „Hasonlítani ha vágyunk valakihez, csak szebbik oldala csábítson, a nemes. Az még nem példakép, ha valakit a többi mondjuk az orrfúvás terén akar követni."

A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a tehetséges fiatalokra, és támogassa munkásságukat. Az első három helyezettet az elismerés mellett jelöltenként 600.000 forinttal is megjutalmazzák. A felkért 47 jelöltből - akik valamilyen kiemelkedőt alkottak, ígéretes tehetségek, akikre tevékenységi körtől függetlenül büszkék lehetünk - a második körre már csak a 10 legtöbb szavazatot kapott jelölt maradt. Rájuk, és köztük Judie Jayre és a Deck Attackre is július 9-ig a www.becksperience.hu/dbc oldalon lehet szavazni.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
DSLgirl 2010. júl. 7.  16:37 1
en Judie-ra szavazok az elejetol :)
   

2020. szeptember 21.

Ego tréning - megjelent Szilárd új EP-je

Balanyi Szilárd, a Quimby zongoristája új EP-t jelentetett meg szólóformációjával. A popos dalok szerelemről, belső vívódásról szólnak, de mintha 2020 előszele is megcsapta volna már Szilárdot dalszerzés közben. A hatszámos EP-t Stuttgartban rögzítették, a címadó dalhoz pedig klip is készült, mely a lemezzel egyidőben debütál. Tovább

2020. szeptember 18.

Wunderlich József első lemeze a SKIZó

A Pál utcai fiúk és a Nagy Gatsby zenés darabok főszereplője, Wunderlich József a Vígszínház színésze megjelentette első szólólemezét, a SKIZót. A 14 dalból álló album 14 különböző lelkiállapotot tár fel, ennek megfelelően nem csak témáiban, de stílusában is nagyon sokszínű és változatos anyag lett. A lemezről máris itt az első klip is, mely a Ragasztva című dalhoz forgott. Tovább

2020. szeptember 18.

Anne-Marie dalát keverte a Metzker Viki

Anne-Marie és Doja Cat közöse üstökösként robbant be a nyárba, „To Be Young” című szerzeményük pillanatok alatt vette le a lábáról a rajongókat, a két szépség mellé pedig most egy harmadik is csatlakozik, ráadásul egy magyar bombázó személyében. Tovább

2020. szeptember 16.

Premier! A Sztárban sztár leszek! nyertese önálló szerzeménye

Bár saját bevallása szerint alapvetően a színházi világban mozog, Békefi Viki színpadi tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Miután megnyerte a Sztárban sztár leszek! első évadát, ahol adásról-adásra más bőrébe bújva nyűgözte le a zsűrit és a közönséget egyaránt, most végre saját magát alakíthatja. És milyen jól áll neki! Tovább

2020. szeptember 16.

ENNYI - megjelent Dzsúdló új dala

A fiatal pop-trap előadó 2020 áprilisában jelentette meg bemutatkozó lemezét, a Fotofóbiát. A napokban megjelent "Ennyi' egy új fejezet / korszak nyitódala. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky